Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ανόητοι “αντιρατσιστές” δολοφονήθηκαν από τζιχαντιστές στην προσπάθειά τους να αποδομήσουν την… ισλαμοφοβία!

Ανόητοι “αντιρατσιστές” δολοφονήθηκαν από τζιχαντιστές στην προσπάθειά τους να αποδομήσουν την… ισλαμοφοβία!
Με τη ζωή τους πλήρωσαν τις ουτοπικές, φαιδρές και παιδιαριώδεις αντιρατσιστικές απόψεις τους δύο νεαρά άτομα, οι οποίες απόψεις αποτελούν τη βάση του μαρξιστικού αφηγήματος της διεθνιστικής αριστεράς περί της «αδελφοσύνης των λαών»…
Συγκεκριμένα, ένα νεαρό ζευγάρι αντιρατσιστών αλληλέγγυων, βιγκανιστών (ναι, αυτό το πακέτο των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων της μαζικής καθεστωτικής μόδας της νέας τάξης συναντάται παντού...), ο Jay Austin και η Lauren Geoghegan, παράτησαν τις δουλειές του στην Αμερική για να αποδείξουν τον… αντιρατσισμό στην πράξη. Έτσι, όπως όλοι οι όψιμοι εναλλακτικοί αντιρατσιστές που σέβονται τον εαυτό τους, πήραν ένα ποδήλατο και άρχισαν να περιφέρονται ανά τον κόσμο, διερχόμενοι δε μέσα από εξαιρετικώς επικίνδυνες περιοχές και χώρες, στις οποίες ανθεί το οργανωμένο έγκλημα, η τρομοκρατία, ο ισλαμισμός κτλ.
Σκοπός τους, όπως ισχυρίζονταν, ήταν να καταδείξουν ότι δεν υφίστανται έχθρες ανάμεσα στους λαούς, ότι όλοι οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι, ευγενικοί, γενναιόδωροι και γενικώς ότι ο κόσμος είναι κάτι σαν τη «Χώρα των θαυμάτων», όπου όλοι οι άνθρωποι ζουν αρμονικώς μέσα σε μια ουτοπία… Όπως χαρακτηριστικώς ανέφεραν «οι έχθρες μεταξύ των λαών είναι μια τεχνητή προκατάληψη που έχουμε εφεύρει για να αντιμετωπίσουμε την περιπλοκότητα των σχέσεων με τους συνανθρώπους μας» (sic).
Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να δολοφονηθούν, καθώς πέρασαν μέσα από περιοχή ισλαμιστών… Καθώς διήρχοντο μέσα από μια περιοχή του Τατζικιστάν όπου οι ισλαμιστές εκεί είναι ιδιαιτέρως σκληροπυρηνικοί, τους σταμάτησαν και τους εκτέλεσαν μαζί με άλλους δύο ευρωπαίους "αλληλέγγυους".
Προφανώς η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από τα πολυτελή ταξίδια των social media, τα στημένα και ασφαλή realities των media τύπου «world party», όπου την αντιρατσιστική προπαγάνδα αναλαμβάνουν έναντι εκατομμυρίων πολυεθνικοί κολοσσοί. Το ζευγάρι των αλληλέγγυων λοιπόν, θύματα της συστημικής αντιρατσιστικής προπαγάνδας, βρήκε τραγικό θάνατο προσπαθώντας να μας πείσει στην πράξη για τον πολυδιαφημισμένο… αντιρατσισμό και την περίφημη «αδελφότητα» της Γαλλικής Επαναστάσεως, η οποία επανάσταση δεν απετέλεσε τίποτε άλλο παρά την αφετηρία όλων των σύγχρονων νοσηρών ισοπεδωτικών δογμάτων.
Μια έννοια εικονική και επίπλαστη αφού η ανθρωπότητα κινείται γύρω από ατομοκεντρικούς άξονες. Η αδελφότητα σφυρηλατείται και επιτυγχάνεται μόνο μέσα σε ομοιογενή σύνολα βάσει κοινών κωδίκων, συμπεριφορών και ζωτικών συμφερόντων. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν φλυαρίες και φαιδρά φληναφήματα της σύγχρονης καθεστωτικής παράνοιας της παγκοσμιοποιήσεως.
Γεώργιος Σύρος

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: