Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Δύο χιλιάδες λαθρομετανάστες θα είναι η… πρώτη δόση που θα μας στείλει η Μέρκελ

Δύο χιλιάδες λαθρομετανάστες θα είναι η… πρώτη δόση που θα μας στείλει η Μέρκελ
Γράψαμε χθες για την επικείμενη υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Τσίπρα και Μέρκελ, προκειμένου η Ελλάδα να δεχτεί στα εδάφη της τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην Γερμανία.
Στην σημερινή εφημερίδα «Τα Νέα» η υπογραφή αυτής της συμφωνίας τοποθετείται την Τρίτη και ότι αμέσως μετά θα υποδεχτούμε περίπου 2000 λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση από την πλευρά τονίζει ότι «δεν θα εκτιναχθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών», αφού η Γερμανία θα πάρει έναν αντίστοιχο αριθμό με σκοπό την επανένωση οικογενειών.
Μας δουλεύουν «ψιλό γαζί» οι συριζαίοι, αφού ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι ψεύδονται. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την απαγόρευση των δευτερογενών μετακινήσεων, γεγονός που σημαίνει (όπως προείπαμε) ότι οι 2.000 θα είναι η… πρώτη δόση. Από την άλλη πλευρά η «επανένωση οικογενειών» θα γίνει μονάχα μία φορά.
Η πραγματικότητα την οποία κρύβουν οι συριζαίοι είναι ότι με αυτή την συμφωνία θα κλείσουν οι πόρτες και έτσι όλοι οι λαθρομετανάστες που φτάνουν Ελλάδα, θα μένουν Ελλάδα. Αντίστοιχα σε μία χρονική περίοδο, η Γερμανία θα εκκενωθεί από λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα μεταφερθούν σε Ελλάδα και Ισπανία.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: