Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Οι προδότες των Σύριζα - Ανέλ επέτρεψαν περιοδεία τούρκου που προπαγανδίζει την ενσωμάτωση της Θράκης στην Τουρκία!

Ο προδοτικός κατήφορος της συριζοκαμμενικής λετσαρίας των γιουσουφακίων του Ερντογάν Πασά, δεν έχει σταματημό.
Στην Θράκη, λοιπόν, περιόδευσε ο αρχηγός του ισλαμιστικού, εθνικιστικού κόμματος ΒΒΡ Μουσταφά Ντεστιτζί, ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις με τους διαβόητους Γκρίζους Λύκους. Τι μέρος του λόγου είναι ο λεγάμενος;
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Τουρκικά Νέα», έχει κάνει στο παρελθόν τις παρακάτω δηλώσεις:
  • «Αυτό που έχω να πω στους Έλληνες που προέβησαν σε αυτή την φρικτή πράξη και προς την ελληνική κυβέρνηση είναι το εξής. Να μην ξεχνάνε πως όχι πριν από πολύ καιρό εκείνη η δοξασμένη ερυθρή σημαία με την ημισέληνο, κυμάτιζε στα χώματα και στους ουρανούς τους. Πρώτα ο Αλλάχ, αυτή η κόκκινη σημαία με την ημισέληνο που σήμερα έκαψαν και προσέβαλαν, θα έρθει μέρα που πάλι θα κυματίζει στον ουρανό της Αθήνας. Όλοι θα πρέπει να μάθουν την θέση τους» (http://tourkikanea.gr/2018/03/bbp-5/).
  • «Έρχεται μέρα που θα αισθανθούν στα πρόσωπα με πολύ σφοδρό τρόπο, το χαστούκι της Τουρκίας… Καλούμε την Ελλάδα να μένει μακριά από αυτό το περιβάλλον της έντασης. Διαφορετικά είναι σαφής και ξεκάθαρη η απάντηση που θα δώσει η Τουρκία και ο τουρκικός στρατός. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που το ξέρει αυτό καλύτερα από άλλες χώρες». (http://tourkikanea.gr/2018/04/destici-3/).
  • «Ο Γενικός Πρόεδρος του πρόεδρος του BBP Μουσταφά Ντεστιτζί, μιλώντας σε ζωντανή εκπομπή στο CNN Türk, δήλωσε πως Μοσούλη, Κερκούκ, Χαλέπι, Δυτική Θράκη και Κριμαία πρέπει να ενταχθούνε στην Τουρκία». (http://tourkikanea.gr/2017/10/bbp-4/).
Πωρωμένοι προδότες και δολοφόνοι του ελληνικού λαού, έρχεται η ώρα της εθνικής Νέμεσης για τα εγκλήματα και τις προδοσίες σας! Και μην ελπίζετε πως θα τα προλάβετε τα ελικόπτερα! 
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: