Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Ντροπή και αίσχος! Οι «φραγκοφονιάδες» του ΚΚ€ είπαν όχι στην οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων…

Ντροπή και αίσχος! Οι «φραγκοφονιάδες» του ΚΚ€ είπαν όχι στην οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων…
Εξευτελίστηκε, για μια ακόμη φορά, «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» που ακούει στο όνομα ΚΚΕ. Το κατ’ ευφημισμόν «κόμμα του λαού», το οποίο στην πραγματικότητα αποτελεί μια στυγνή καπιταλιστική επιχείρηση που εφαρμόζει στους υπαλλήλους του όλα αυτά που (δήθεν) καταγγέλλει σε όλους τους άλλους, δεν δίστασε να ξαναδείξει το γνήσιο αντιλαϊκό πρόσωπό του χθες στην Βουλή, αρνούμενο να ψηφίσει τα μέτρα υπέρ της ενίσχυσης (έστω και μερικής) των πυρόπληκτων.
Με την γνωστή «ξύλινη γλώσσα» του δεν στηρίζει την τωρινή ανακούφιση των πληγέντων, αλλά με την μόνιμα μεσσιανική ρητορική του λέει ότι θα «παλέψει μέσα από τα εργατικά σωματεία και άλλους μαζικούς φορείς της περιοχής», προκαλώντας την αγανάκτηση και την οργή κάθε Έλληνα.
Και να έβλεπε κανείς μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης από το μαγαζάκι του Περισσού, έτσι ώστε να δώσει άμεσα στους πυρόπληκτους ένα μέρος τουλάχιστον της παχυλής κρατικής χρηματοδότησης που λαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα έλεγε «χαλάλι τους».
Είναι τόσο «φραγκοφονιάδες», όμως, που προτιμούν να σπαταλούν τα χρήματα αυτά για να συνεχίζουν να συντηρούν τον απαρχαιωμένο κομματικό στρατό που ελπίζει ακόμη στο βρυκολάκιασμα της μούμιας του Λένιν, παρά να βοηθήσουν –έστω και συμβολικά- τους πληγέντες από τις πυρκαγιές.
Μια ζωή ανθέλληνες, μια ζωή μίσος εναντίον του Λαού, μια ζωή φιλοχρήματοι, μια ζωή θρασύδειλοι, μια ζωή καθεστωτικοί, μια ζωή Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος…
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: