Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Γιάννης Λαγός: Αν ο Καμμένος είναι αθώος, γιατί φοβάται την Εξεταστική επιτροπή; ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός επιτέθηκε στην συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ και στην Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο των συνομιλιών Καμμένου με τον Γιαννουσάκη.
Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως το σκάνδαλο με τις συνομιλίες ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον καταδικασμένο για υπόθεση ναρκωτικών, Γιαννουσάκη είχε αναδείξει ο ίδιος από βήματος Βουλής στις 6 Ιουνίου.
Τότε ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης είχε πάρει απόσταση από τις αποκαλύψεις, ενώ τώρα η Νέα Δημοκρατία διατείνεται πως αυτή ανέδειξε το ζήτημα, καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής με την υπογραφή Κακλαμάνη!
Ο Γιάννης Λαγός κατέθεσε μάλιστα και φωτογραφικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν το "ήθος" του Π. Καμμένου και επέμεινε ότι θα πρέπει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία μάλιστα κατονόμασε αναφερόμενος στους Φυτράκη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, του Υπουργού Δικαιοσύνης, Κοντονή, της εισαγγελέως, Τζίβα και του Π. Καμμένου.
Ο Συναγωνιστής Λαγός κατήγγειλε πως το πολιτικό σύστημα θέλει μια χειραγωγούμενη Δικαιοσύνη και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του απευθυνόμενος προς τον Καμμένο, αν γνωρίζει τον Μανώλη Χατζησάββα. «Έχουμε πολλά ακόμα να πούμε για την υπόθεση αυτή» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τέλος, αναφερόμενος στην νέα επίθεση των στελεχών του Σύριζα κατά της Ορθοδοξίας, δήλωσε πως αυτή η επιχείρηση από την κυβέρνηση των μπολσεβίκων δεν θα περάσει!

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: