Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Τους έφραξε τον δρόμο το ΕΛΑΜ! ΟΧΙ στις εκποιήσεις της πρώτης κατοικίας

Τους έφραξε τον δρόμο το ΕΛΑΜ! ΟΧΙ στις εκποιήσεις της πρώτης κατοικίας
Δυναμική παρουσία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Βουλευτή του Κινήματος, Χρίστο Χρίστου, στα γραφεία της Ελληνικής Τράπεζας όπου θα πραγματοποιήτουν εκποίηση πρώτης κατοικίας.
Δυστυχώς, η μόνη μαζική παρουσία από τα πολιτικά κόμματα ήταν από τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.). Μάλιστα δεν έστειλαν ούτε ένα εκπρόσωπο, έστω από ενδιαφέρον.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα άφησε τα λόγια και πέρασε στις πράξεις, στέλνοντας σε όλους το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει να πάει κανένα σπίτι στα χέρια οποιουδήποτε τραπεζίτη.
Ευτυχώς η παρέμβαση είχε θετική κατάληξη, αφού τελικά δεν υπήρξε ενδιαφέρον και απετράπη έστω και την υστάτη η εκποίηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες υπήρξε ανάλογη ενέργεια από την Επαρχιακή Οργάνωση Πάφου, όπου η τραπεζίτες είχαν άλλα στο μυαλό τους και προσπάθησαν να εκποιήσουν την πρώτη κατοικία μια οικογένειας, αλλά βρήκαν εμπόδιο μπροστά τους και πάλι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).
Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας καθημερινά, σε δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες, πόλεις και χωριά, στέλνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα στον καθένα ότι ο λαός δεν θα μείνει μόνος του, όσο υπάρχουν τα παιδιά με τα μαύρα που αντιστέκονται.

elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: