Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές! Δυναμική συγκέντρωση στο Πέραμα ενάντια στην κόκκινη τρομοκρατία - Φωτορεπορτάζ, 2 Βίντεο


Με μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Περάματος εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές έστειλαν τον μήνυμα πως δεν λυγίζουμε απέναντι στις παράνομες επιθέσεις του αριστερού κράτους και του παρακράτους. Οι Συναγωνιστές με τις ομιλίες τους διατράνωσαν πως πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος στην προκλητική ανοχή των αστυνομικών αρχών και στην πολιτική κάλυψη όλου του "συνταγματικού τόξου" προς τους αναρχοαριστερούς παρακρατικούς αλήτες που επιτίθενται απροκάλυπτα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.





Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η μεγαλειώδης συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής απέναντι στις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις των αναρχοαριστερών παρακρατικών αλητών, καθώς και στην αδράνεια των αστυνομικών αρχών. Τις τελευταίες εβδομάδες σημειώθηκαν επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας των παρακρατικών προστατευόμενων της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα, τόσο απέναντι σε στελέχη όσο και σε γραφεία και κτήρια του Κινήματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της “ανδρείας” τους αποτελεί η επίθεση των "γενναίων" αυτών "αγωνιστών" στην Τ.Ο Περάματος, οι οποίοι δεν δίστασαν να αντιμετωπίσουν τους... τοίχους και τις τζαμαρίες των κλειστών μας γραφείων και μάλιστα με την συνοδεία και την πλήρη ανοχή των αστυνομικών αρχών.



Η Χρυσή Αυγή, μόνη της εναντίον όλου του διεφθαρμένου συστήματος που την πολεμά λυσσαλέα, αποφάσισε σήμερα να περάσει στην αντεπίθεση και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα τόσο στο κράτος όσο και στα παρακρατικά τσιράκια του. Εκατοντάδες εθνικιστές συγκεντρώθηκαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα του Περάματος ώστε να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές επιθέσεις των παρακρατικών και την πλήρη συγκάλυψή τους από το κράτος. Στο πλευρό των εθνικιστών βρέθηκαν και δεκάδες κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν την πόλη τους να παρακμάζει και να ερημώνει εξαιτίας της συνδικαλιστικής δράσης της αριστεράς, δίνοντας το μήνυμα ότι οι λαϊκές γειτονιές του Πειραιά ήταν, είναι και θα είναι εθνικιστικές!


Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και μέλος την Κεντρικής Επιτροπής Περικλής Μουλιανάκης, ως εκφωνητής της εκδήλωσης. Ο συναγωνιστής δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή δεν τρομοκρατείται. Τον λόγο έπειτα έλαβε ο Συναγωνιστής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δεβελέκος Σωτήρης. Ο Συναγωνιστής δήλωσε πως δεν ξεχνάμε ποτέ την ηρωική θυσία των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη κι ότι οι Χρυσαυγίτες δεν θα πάψουν να αγωνίζονται.
Εκ μέρους της εφημερίδας « Ελεύθερη Ώρα» τον λόγο έλαβε ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, ο οποίος δήλωσε πως νιώθει βαθύτατη τιμή και υπερηφάνεια στεκούμενος στο πλευρό εκατοντάδων εθνικιστών. Στη συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο αρχιφύλακας σύμβολο, Δημήτρης Ανδρεάκος. Ο άνθρωπος ο οποίος «αρνήθηκε να λάβει τις εντολές» και τάσσεται στο πλευρό των Ελλήνων εθνικιστών μέσα από τον δικό του και δικό μας αγώνα εναντίον των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.


Έπειτα, στο βήμα κλήθηκε ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι όσο οι ραγιάδες σκύβουν το κεφάλι εμείς τόσο θα πολεμάμε το ανθελληνικό κράτος μέχρι την τελική Νίκη.  Τον λόγο στη συνέχεια έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος παραθέτοντας βιωματικές εμπειρίες, έδειξε πως το σύστημα τρέμει μπροστά στην έλευση των Ελλήνων εθνικιστών και της Χρυσής Αυγής. Έπειτα κλήθηκε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Πειραιώς, Νικόλαος Κούζηλος, όπου μέσα από τον λόγο του ενθάρρυνε τους παρευρισκόμενους να μην σταματήσουν να αγωνίζονται μέχρι να κερδίσουν ότι δικαιωματικά τους ανήκει.



Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας, ο οποίος δήλωσε πως όσο κλιμακώνεται ο πόλεμος εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, τόσο εμείς θα επιμένουμε. Τον λόγο έπειτα έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας, Ιωάννης Σαχινίδης, ο οποίος υπογράμμισε πως η παρουσία μας και η συνεχής άνοδος μας έχει τρομοκρατήσει το σύστημα, το οποίο μας πολεμά με κάθε μέσο που διαθέτει. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής ΄Β Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής. Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι έχουμε ιερό καθήκον απέναντι στους νεκρούς και τους αγέννητους αυτού του τόπου να μην εγκαταλείψουμε τον Αγώνα.
Έπειτα τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος. Ο Συναγωνιστής ξεμπρόστιασε την καθοδηγούμενη από την κυβέρνηση ΕΛ.ΑΣ., η οποία περιθάλπει με κάθε μέσο  παρακρατικούς αλήτες, την στιγμή που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στο έλεος λαθρομεταναστών και εγκληματιών κάθε τύπου. Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης. Μέσα από έναν εμπεριστατωμένο πολιτικό λόγο, ο Συναγωνιστής εξήγησε στους παρευρισκόμενους ποια είναι τα βήματα που θα οδηγήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στο να γίνει η κυρίαρχη δύναμη του τόπου. Στην συνέχεια, τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής και ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου, Γεώργιος Επιτήδειος. Ο Συναγωνιστής δήλωσε πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να μάχεται και στην διεθνή πολιτική σκηνή για το πραγματικό συμφέρον της πατρίδας και του λαού μας.

Τέλος,  τον λόγο έλαβε ως κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης  ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός. Ο Συναγωνιστής αρχικά δήλωσε πως ενώ η Χρυσή Αυγή έχει έρθει αντιμέτωπη με φυλακίσεις και δολοφονίες θα ήταν αδιανόητο να τρομοκρατηθεί από δέκα παρακρατικούς αλήτες. Έπειτα, μέσα από έναν πύρινο λόγο κατακεραύνωσε το ανθελληνικό κράτος και το εγκληματικό παρακράτος δηλώνοντας με σθένος πως οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν θα εγκαταλείψουν τις επάλξεις του Αγώνα και θα συνεχίσουν να μάχονται ακούραστοι για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία.
Τέσσερα χρόνια τώρα δεν μας λύγιζαν ούτε διώξεις, ούτε δολοφονίες, ούτε φυλακίσεις. Δεν θα μας λυγίσουν λοιπόν ούτε οι παρακρατικές επιθέσεις που γίνονται εν απουσία μας σε άδεια γραφεία και τοίχους! Το μήνυμα σήμερα ήταν σαφές: AΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: