Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην 82η ΔΕΘ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην στάση εργασίας της ΠΟΣΠΕΡΤ, με την οποία για μια ακόμη φορά παράνομα δεν μεταδόθηκε η συνέντευξη Τύπου στο κρατικό κανάλι, σημειώνοντας ότι υπάρχει μαύρο στην ΕΡΤ μόνο για την Χρυσή Αυγή.
Στην συνέχεια ανέλυσε την οικονομική κατάσταση της χώρας, τον πλούσιο ορυκτό πλούτο σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες και την προσπάθεια υφαρπαγής του από τους ξένους τοκογλύφους. Επισήμανε τα πλαστά στοιχεία με τα οποία η Ελλάδα εισήλθε στην Ευρωζώνη, τα οποία οδήγησαν στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας, στην επιτροπεία και τα Μνημόνια. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών, Γκάμπριελ για την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τα υπόλοιπα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" ότι έτσι σώθηκε η Ευρώπη, αλλά καταστράφηκε δυστυχώς η Ελλάδα.
Δήλωσε πως η επιστροφή στην ανάπτυξη θα έρθει μέσω της εθνικής παραγωγής και της επιστροφής των Ελλήνων στην εργασία. Θέση της Χρυσής Αυγής είναι "περισσότερο κράτος, λιγότεροι δημόσιοι υπάλληλοι" από τους οποίους οι διεφθαρμένοι πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα. Σημείωσε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος σαρώνει στις λαϊκές περιοχές, εν αντιθέσει με τους βολεμένους οι οποίοι ποτέ δεν θα ακολουθήσουν την Χρυσή Αυγή, καθώς τους ταιριάζει το υπάρχον σύστημα. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως νέο ΠΑΣΟΚ.
Αναφέρθηκε εκτενώς στα εθνικά θέματα και τις υποχωρήσεις της κυβέρνησης. Κατήγγειλε την παρουσία στην ΔΕΘ του πρακτορείου ειδήσεων των Σκοπίων ως "μακεδονικού" και τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν δέχονται κανένα συμβιβασμό για την Μακεδονία μας. Δήλωσε πως αν υπήρχε εθνικό κράτος, το μνημείο για τον σφαγέα των Ελλήνων, Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη θα είχε κλείσει. Για τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα δήλωσε πως έχουμε πρόβλημα μαζί του, καθώς ξεριζώνει τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου. Σημείωσε πως θέλουμε ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες θα μας προστατεύσουν από το "ποτάμι" των λαθρομεταναστών, τονίζοντας πως δεν πιστεύουμε στην πολιτική των "ανοιχτών συνόρων".
Δήλωσε πως εν αντιθέσει με ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Χρυσή Αυγή δεν σέβεται τους "αγώνες" της αριστεράς, η οποία ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για τις σφαγές και την επιχείρηση τεμαχισμού του Έθνους. Η Χρυσή Αυγή θα υπερασπιστεί την Εθνική Μνήμη και την Ορθοδοξία, δηλώνοντας την αντίθεση στην προσπάθεια για διαχωρισμό της Εκκλησίας από το κράτος. Κατήγγειλε τον Πάνο Καμμένο ως συνοδοιπόρο του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως όσα λέει υπέρ της Ορθοδοξίας, εφόσον στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι λόγια του αέρα.
Για την υπόθεση των μεταλλείων Χαλκιδικής σημείωσε πως το Ελληνικό κράτος θα πρέπει να πει ΟΧΙ στους εκβιασμούς των πολυεθνικών και πρότεινε να εθνικοποιήσουμε τα μεταλλεία και οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται για το ελληνικό κράτος, που τώρα παίρνει μόνο το 2% με μια σκανδαλώδης σύμβαση. Τόνισε πως η Χρυσή Αυγή έχει ιδεολογικές θέσεις και πρόγραμμα, το οποίο άλλα κόμματα έχουν αντιγράψει. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Κίνημα αντιμαρξιστικό και αντικαπιταλιστικό ενάντια στην πλουτοκρατία.
Σημείωσε το ψήφισμα διαμαρτυρίας του κόμματος εναντίον του ρατσισμού κατά των Ελλήνων, καθώς την ίδια ώρα που οι Έλληνες μένουν άστεγοι, το κράτος δίνει σπίτια σε λαθρομετανάστες. Για τα Μνημόνια δήλωσε πως είναι παράνομα και αντισυνταγματικά και υπάρχει ανάγκη αλλαγής του Συντάγματος στο ζήτημα της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας. Σημείωσε πως είχε προτείνει την αναστολή του άρθρου περί ευθύνης υπουργών στην Βουλή, αλλά όλοι εσιώπησαν.
Για το εγχείρημα της κεντροαριστεράς τόνισε πως οι εγχώριοι και οι διεθνείς νταβατζήδες θέλουν ένα κόμμα πασπαρτού για να "κολλά" σε οποιαδήποτε συγκυβέρνηση, αλλά όπως λένε και οι στίχοι ενός λαϊκού τραγουδιού: "Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί, όσο και να κλαις δεν ωφελεί...".
Τέλος, τόνισε πως ο μέγιστος κίνδυνος για το Έθνος αποτελεί το δημογραφικό και ότι η Χρυσή Αυγή εναντίον όλων αγωνίζεται για να δώσει όραμα και ελπίδα στον Ελληνικό Λαό. Αν εμπνεύσουμε τον Ελληνικό Λαό, αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την Νίκη.
Φωτορεπορτάζ:







http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: