Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Σφοδρή επίθεση Ηλία Κασιδιάρη σε Τσίπρα και Τσακαλώτο! Απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτέθηκε στην μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ για την πολιτική απόλυτης υποταγής στην διεθνή τοκογλυφία.
Ο νέος προϋπολογισμός και τα πρωτογενή πλεονάσματα που επιβάλλει το ΔΝΤ φέρνουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
Την ώρα που ο Λαός καταδικάζεται σε φτωχοποίηση, ο dear Alexis Tsipras χαζογελά στο Ισραήλ και μαζί με τον Τσακαλώτο συνυπογράφουν όλα τα επαχθή εθνοκτόνα Μνημόνια. Η κυβέρνηση δεν τολμά να κάνει λογιστικό έλεγχο στο παράνομο χρέος και να εγγράψει το κατοχικό δάνειο στον προϋπολογισμό.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που διεκδικεί δυναμικά για την Ελλάδα, ενώ Σύριζα και ΝΔ, ο dear Alexis και ο Κούλης "Mr Siemens" Μητσοτάκης υπογράφουν από κοινού Μνημόνια, σύμφωνα συμβίωσης και νόμους για την ισλαμοποίηση της Ελλάδος.
Κλείνοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έστειλε αυστηρό μήνυμα στους τούρκους: το Αιγαίο πέλαγος είναι Ελληνικό!
Απαιτούμε την ανακύρηξη της Ελληνικής ΑΟΖ που θα καταστήσει την Ελλάδα κυρίαρχη δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο.http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: