Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Χίου από το παρακράτος του Σύριζα και των “αλληλέγγυων”


Εμπρηστική επίθεση δέχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Χίο. Οι πασίγνωστοι τρομοκράτες του αριστερού παρακράτους, των "αλληλέγγυων" και των ΜΚΟ προσπαθούν με κάθε παράνομο μέσο να φιμώσουν την μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα ανθελληνικά τους σχέδια.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι γνωστοί-άγνωστοι διέρρηξαν την είσοδο της πολυκατοικίας και έσπασαν την πόρτα των γραφείων μας. Στη συνέχεια με τη χρήση εύφλεκτου υλικού πυρπόλησαν τους εσωτερικούς χώρους και αποχώρησαν σαν... "κύριοι".
Οι αρχές - που γνωρίζουν άριστα τις παρακρατικές ομάδες που μεταφέρθηκαν στο νησί μετά το ξέσπασμα του λαθρομεταναστευτικού ρεύματος - δεν έκαναν ούτε μία προσαγωγή! Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες, οι ίδιοι παρακρατικοί είχαν διαρρήξει τα γραφεία μας και είχαν προκαλέσει σημαντικές φθορές στο εσωτερικό τους.
Η Χρυσή Αυγή δεν πτοείται από τις τρομοκρατικές επιθέσεις του διεφθαρμένου συστήματος και θα συνεχίσει τον Αγώνα της για Πατρίδα και Ελευθερία. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Χρυσή Αυγή - Τοπική Οργάνωση Χίου



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: