Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ!

imia-turks__article

Όπως στην Ελλάδα παλαιότερα οι πολιτικοί διαγωνίζονταν στο ποιος θα τάξει περισσότερα προεκλογικά, έτσι κι οι τούρκοι διαγωνίζονται στο ποιος θα πάρει – λεκτικά μέχρι στιγμής – περισσότερα νησιά και εδάφη της Πατρίδος μας.
Μετά τις αμέτρητες προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν και των κυβερνητικών αξιωματούχων του σουλτανάτου του ήρθε η ώρα και βουλευτής της κεμαλικής αντιπολίτευσης να προβεί σε προκλητικές δηλώσεις.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της κεμαλικής αντιπολίτευσης Τανζού Οζτζάν σε ομιλία του στην τουρκική Βουλή δήλωσε: «Θα πάω στα νησιά αυτά και αν χρειαστεί θα υψώσω ο ίδιος την τουρκική σημαία. Μετά θα διπλώσω την Ελληνική σημαία και θα τη στείλω με κούριερ στην ελληνική κυβέρνηση»
Η αναφορά του τούρκου βουλευτή αφορά την γνωστή ιστορία με τα 18 νησιά που αμφισβητεί ευθέως η τουρκία. Στην ομιλία του ο βουλευτής έθεσε και το χρονοδιάγραμμα για την πραγματοποίηση της επιθέσεως ενάντια στην Πατρίδα μας:
«Εάν η τουρκική κυβέρνηση δεν κάνει το καθήκον της θα το κάνουμε εμείς… Θα πάμε την άλλη εβδομάδα και θα πούμε ότι τα εδάφη της πατρίδας έχουν ποτιστεί με το αίμα των ηρώων. Θα πάμε και θα διεκδικήσουμε τις βραχονησίδες που μας πήραν κάτω από τη μύτη μας»
Φυσικά, το ΥΠΕΞ τηρεί «ψύχραιμη» σιωπή απέναντι σε όλα αυτά…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diagwnismos-proklhtikothtas-apo-tous-tourkous-me-epathlo-thn-ellada-thn-all#ixzz4SGlSF9cB

Δεν υπάρχουν σχόλια: