Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα Μακεδονόμαχο Παύλο Μελά - Φωτορεπορτάζ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα Μακεδονόμαχο Παύλο Μελά - Φωτορεπορτάζ
Με απόλυτη επιτυχία και πλήθος Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε, υπό τη διοργάνωση της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τον Παύλο Μελά στο Κεφαλάρι.

Κάτω από το άγαλμα του μεγάλου αυτού Ήρωα εκατοντάδες απότισαν φόρο τιμής στον Ήρωα και Πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα, που έφυγε πάνω στον αγώνα στις 13 Οκτωβρίου του 1904.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Μιχάλης Μπέλλος, ο οποίος έκανε λόγο για τον μακρύ αγώνα της Χρυσής Αυγής για τα Εθνικά Θέματα και κάλεσε τον Ελληνικό Λαό επιτέλους να ξυπνήσει για να ανατρέψει τα σχέδια των πολιτικάντηδων που θέλουν να ξεπουλήσουν τη χώρα.

Στην συνέχεια το μέλος της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, Κώστας Αλεξίου, παρουσίασε το ιστορικό του αγώνα του Παύλου Μελά για την Μακεδονία, που αποτέλεσε ουσιαστικά τη σπίθα που οδήγησε στην απελευθέρωση της Μακεδονίας και της Θράκης, στον δρόμο του Ελληνισμού για την Μεγάλη Ιδέα.

Ακολούθως, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Αλεξανδράκης, παρέθεσε το χρονικό της προδοσίας της Μακεδονίας μας, που ξεκινάει από τις πρώτες κυβερνήσεις Καραμανλή και φτάνει μέχρι σήμερα στους συριζαίους, τονίζοντας ότι το Κίνημά μας, έχοντας τους δικούς του «Παύλους Μελάδες» και απροσκύνητο Αρχηγό τον Νίκο Μιχαλολιάκο νομοτελειακά θα φτάσει στη Νίκη.

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, αφότου αναφέρθηκε στον Αγώνα του Παύλου Μελά και την φλόγα που έκαιγε τότε στις ψυχές των Ελλήνων, συνέδεσε αυτή την ηρωική εποχή με το σήμερα και τους Αγώνες της Χρυσής Αυγής για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία. Έναν Αγώνα που διεξάγεται κυριολεκτικά εναντίον όλων, αφού σύσσωμο το κατεστημένο τάσσεται εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ παρά τις διώξεις, την λάσπη και τις δολοφονίες.

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής για την Μακεδονία, από τα πάνδημα συλλαλητήρια του 1993 και το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» μέχρι το σήμερα με τον αγώνα που δίδεται εντός και εκτός Βουλής για όλα τα Εθνικά και Κοινωνικά Θέματα.

Αμέσως, μετά ακολούθησε κατάθεση στεφάνου από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεώργιο Γερμενή, στο άγαλμα του Ήρωα Παύλου Μελά, το οποίο κοσμεί την πλατεία Κεφαλαρίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες τους Συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψέλνουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ακολούθησε πορεία εκατοντάδων Συναγωνιστών στους δρόμους της Κηφισιάς, όπου μοιράστηκαν πάμπολλες εφημερίδες και σχετικό ενημερωτικό υλικό στον κόσμο, που είχε βγει από τα καταστήματα για να υποδεχτεί με θέρμη τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής.



http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: