Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

ΕΞΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΗΛΙΚΙΑΣ 7-11 ΕΤΩΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

viasmos
Ενώ τα «προσφυγόπουλα» στα σχολεία μας το’ χουν ρίξει στη… μελέτη, κάποια άλλα «προσφυγόπουλα», στην Γερμανία, απασχολούν την κοινή γνώμη με τα καμώματά τους.
Έτσι, στη σύλληψη έξι… ξαναμμένων «προσφυγόπουλων», ηλικίας 7 έως 11 ετών, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης εις βάρος κοριτσιών σε πισίνα, προχώρησε η γερμανική αστυνομία.
Σύμφωνα με την Die Welt το περιστατικό σημειώθηκε αυτή τη βδομάδα στην περιοχή Μαρίεντορφ στο Βερολίνο.
Τα επτά προσφυγόπουλα φέρονται ότι αρχικά κολύμπησαν πίσω από τα κορίτσια, στη συνέχεια τα περικύκλωσαν και τελικά τα άρπαξαν από τα στήθη και –φυσικά- από τα οπίσθια. Οθωμανικό δίκαιο, γαρ…
Πατέρας ενός εκ των κοριτσιών που κατήγγειλαν την επίθεση είπε ότι τα επτά «προσφυγόπουλα» σχημάτισαν έναν κύκλο προκειμένου τα θύματά τους να μην μπορούν να ξεφύγουν.
Ο ίδιος λέει ότι είχε πάει τις τρεις κόρες του ηλικίας 9, 11 και 14 ετών μαζί με μια 14χρονη φίλη τους στην πισίνα. Ήταν, μάλιστα, το 11χρονο κορίτσι που ξέφυγε από τα «προσφυγόπουλα» και ενημέρωσε έναν ναυαγοσώστη ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.

Επειδή δε, της ιδίας νοοτροπίας είναι παντού τα εξ’ Ανατολών «προσφυγόπουλα», Έλληνες γονείς, προστατεύστε τα παιδιά σας!
https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: