Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου πήραν στο κυνήγι τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα - Καμμένου (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου πήραν στο κυνήγι τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα - Καμμένου (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξινή βγήκε η παρέλαση που επιχείρησαν να κάνουν στο Ωραιόκαστρο τα παρακρατικά σκυλιά των λακέδων της Μέρκελ, Τσίπρα και Καμμένου.
Ενώ ξεκίνησαν με προειδοποιητικές απειλές του τύπου: «Ούτε στο Ωραιόκαστρο ούτε σε καμιά άλλη περιοχή φασίστες θα σας βρουν βαθιά μέσα στη γη. Φασίστες θα τα πούμε σε λίγες ώρες» (αυτά είναι γραμμένα στην ιστοσελίδα του σιωνιστή αρχιτοκογλύφου Σόρος, που μας πίνει το αίμα με το καλαμάκι…) και αφού βρώμισαν με απειλητικά συνθήματα τους τοίχους της περιοχής, όταν ξεκίνησαν να κάνουν πορεία κυνηγήθηκαν από ομάδα αγανακτισμένων κατοίκων κι έτρεξαν πανικόβλητοι να κρυφτούν πίσω από τα ΜΑΤ.
Βεβαίως, οι τρόφιμοι των μυστικών κονδυλίων του ψευδοκράτους (ε, ρε που πάνε τα λεφτά σου Έλληνα φορολογούμενε, να τα φάνε φάρμακα οι μισθοφόροι!) ισχυρίζονται το… αντίθετο, αλλά το βίντεο τους διαψεύδει πανηγυρικά!
(ΥΓ) 1: Μεγάλη χάρη μας κάνουν τα καθάρματα! Ας συνεχίσουν να προκαλούν τις τοπικές κοινωνίες και μετά θα βλέπουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και θα τρίβουν τα μάτια τους!
(ΥΓ) 2: Χου, κοπρόσκυλα!
ethnikismos.net

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: