Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

hmathi
Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου σε μια κατάμεστη αίθουσα από το κοινό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της  Τ.Ο. Ημαθίας στα Λευκάδια Νάουσας προεκλογική συγκέντρωση καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.
Πρώτος έλαβε τον λόγο  ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης και υποψήφιος του νομού Τσιούλης Βασίλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το κοινό, αναφέρθηκε στο ιστορικό των αγώνων που πραγματοποίησε η Τοπική Ημαθίας και στην συνέχεια παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του νομού.
Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Ημαθία απεύθυναν από έναν σύντομο χαιρετισμό
ΜΑΡΟΥΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΜΠΑΛΤΑΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
οπού και τόνισαν ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους.
Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο υποψήφιος και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου, συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος ανέλυσε το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι μόνο με την Εθνική παραγωγή η οικονομία της Ελλάδος θα ανακάμψει. Αναφέρθηκε στην προδοσία της κυβερνήσεως Τσίπρα, που υπόγραψε το τρίτο μνημόνιο και έφερε σε απόγνωση τον Ελληνικό λαό. Κλείνοντας τόνισε ότι η μόνη λύση για ξεφύγουμε από τους διεθνείς τοκογλύφους είναι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή.
Τελευταίος ομιλητής ο οποίος ανέβηκε στο βήμα ήταν ο συναγωνιστής μέλος του πολιτικού συμβουλίου και βουλευτής Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο του νομού και τόνισε ότι στην Χρυσή Αυγή δεν λειτουργούμε όπως τα άλλα κόμματα του δήθεν δημοκρατικού τόξου, κατεβάζοντας τραγουδιστές και ποδοσφαιριστές για ψηφοθηρία. Ο συναγωνιστής έκανε Ιδιαίτερη αναφορά στον παράνομο αποκλεισμό του γενικού γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ από την τηλεμαχία – παρωδία τον πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ.
Η εκδήλωση έκλεισε, όπως όλες οι εκδηλώσεις μας, ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: