Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

103 χιλιάδες λαθρομετανάστες... προτίμησαν την Ελλάδα τον Αύγουστο

Η Πατρίδα εάλω! 103 χιλιάδες λαθρομετανάστες... προτίμησαν την Ελλάδα τον Αύγουστο
Γράφει ο Αντίοχος
Χθες, αναφερθήκαμε σε δήλωση της εκπροσώπου της Υπάτης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, Μελίσα Φλέμινγκ, στην αυστριακή εφημερίδα «Κλάινε Τσάιτουνγκ», από την οποία προέκυπτε ότι περίπου 76.000 λαθρομετανάστες μας… προτίμησαν τον Αύγουστο – μόνο δια θαλάσσης.
Ωστόσο, το νούμερο μας φάνηκε μικρό και στο υστερόγραφο αναφέραμε τα εξής: «Κρατάμε βεβαίως και μια επιφύλαξη στους αριθμούς που παραθέτουμε, καθώς η εκπρόσωπος του ΟΗΕ δεν τους προσδιόρισε επακριβώς, αλλά ως «πάνω από διακόσιες χιλιάδες», και περιμένουμε τα ακριβή στοιχεία».
Τελικά, τα «ακριβή στοιχεία» δεν άργησαν καθόλου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, οι αφίξεις εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών - μέσω των θαλασσίων ελληνοτουρκικών συνόρων -  έφτασαν τις 102.946 εκ των οποίων οι μισοί περίπου στη Λέσβο (46.259). Ήτοι, ο μέσος ημερήσιος όρος του Αυγούστου είναι 3.320!
Συγκεντρωτικά, από τις αρχές του 2015 έως τις 31 Αυγούστου έγιναν 229.460 αφίξεις λαθρομεταναστών, ενώ το Λιμενικό εκτιμά ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν ξεπεράσει τις 350.000. Χώρια βεβαίως όσοι έρχονται από τα χερσαία σύνορα της χώρας…
Συμπέρασμα: Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ επιλογή για να παραμείνει η Πατρίδα μας ελληνική!
Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια: