Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου Λευκάδας - Φωτογραφίες, Βίντεο


Πολύ μικρή αποδείχτηκε τελικά η αίθουσα του ξενοδοχείου Νήρικος για τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λευκάδας. Η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Νομού Λευκάδας έγινε από το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Ντάικο Κωνσταντίνο.


Ο συναγωνιστής Ντάικος άρχισε την ομιλία του περιγράφοντας την δουλικότητα του πολιτικού κατεστημένου στην Πατρίδα μας φέρνοντας ως πρόσφατο παράδειγμα την ουδέτερη στάση που κράτησε η Ελλάδα στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για το ψήφισμα υπέρ της αναδιάρθρωσης των κρατικών χρεών, τονίζοντας πως και η Ελλάδα έχει σταθερή εξωτερική πολιτική μόνο που είναι, σε προδοτικό βαθμό, εναντίον των συμφερόντων της Πατρίδας μας.

Η υποψήφια βουλευτής Λευκάδος Δέσποινα Βόγλη, λόγω ασθένειας, δεν μπόρεσε να παραστεί και το λόγο έλαβε ο έτερος υποψήφιος του Νομού. Ο συναγωνιστής Χρήστος Κολογγιός επικεντρώθηκε στα τοπικά προβλήματα που μαστίζουν το πλέον τουριστικό νησί του Ιονίου τόσο στην άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο Λευκάδας αλλά και στην απαράδεχτη κατάσταση που επικρατεί, τόσο στο δίκτυο της ύδρευσης με τις συχνές διακοπές και του απαρχαιωμένου αποχετευτικού δικτύου που κυριολεκτικά ξεχειλίζει, όσο και τις συχνές διακοπές του ηλεκτρικού, εν έτη 2015. Αυτή είναι η ανάπτυξη των περασμένων κυβερνήσεων που εμείς σήμερα θέλουμε να αντιστρέψουμε.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης περιέγραψε την πολιτική επικαιρότητα, ανέλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι πολιτική αναγκαιότητα προκειμένου το τρισχιλιόχρονο έθνος μας να συνεχίσει να υπάρχει. Αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα η λαθρομετανάστευση και η υπογεννητικότητα, σε συνδυασμό με την συνεχή φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό, το μέλλον που προδιαγράφεται για τον Ελληνισμό θα είναι ζοφερό.

Υποψήφιοι Λευκάδας
Κολογγιός Χρήστος Αγρότης
Βόγλη Δέσποινα Συμβασιούχος ΕΛΤΑ

Βίντεο με τις ομιλίες των συναγωνιστών από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου 
lefkasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: