Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Το μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τη Νίκη της 20ης Σεπτεμβρίου


Σας παρουσιάζουμε την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, αμέσως μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων και του θριάμβου της Χρυσής Αυγής ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα.
"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις εκατοντάδες χιλιάδες των υπερήφανων Ελλήνων και Ελληνίδων, που τίμησαν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή και την κατέστησαν για τρίτη συνεχή αναμέτρηση την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Αυτή η νίκη της Χρυσής Αυγής αποκτά ιδιαίτερη και μεγάλη σημασία από το γεγονός ότι είχαμε απέναντί μας ένα ολόκληρο σύστημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τρεις μόλις μέρες πριν τις εκλογές, διαστρεβλώνοντας το περιεχόμενο μίας δηλώσεώς μου, όλα τα κόμματα, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έριξαν ένα ποταμό λάσπης εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Άδεια λόγια, λόγια του αέρα, απεδείχθησαν τα λόγια τόσο του Πασόκ, όσο και του ΚΚΕ, όσο και του κόμματος «Ποτάμι» ότι θα πάρει την τρίτη θέση από την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται, τιμώντας την ψήφο του Ελληνικού Λαού, ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια, ενάντια στη λαθρομετανάστευση που έχει γίνει ένας εφιάλτης για τον Ελληνικό Λαό. Θα συνεχίσει αγωνίζεται για μια Νέα Ελλάδα, για μια Νέα Ελλάδα της Χρυσής Αυγής."
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: