Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα εθνικιστικής νίκης από τον Πειραιά! Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή δεν έδυσε, ανατέλλει! Φωτορεπορτάζ -ΒΙΝΤΕΟ

Το μήνυμα μιας ακόμη εθνικιστικής Νίκης απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες έστειλε από το κέντρο του Πειραιά o Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.




Την πολιτική εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Περικλής Μουλιανάκης, ο οποίος δήλωσε ότι ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζεται ακατάπαυστα ενάντια σε αποκλεισμούς και πολιτικές διώξεις.

Ο βουλευτής Α΄ Πειραιά, Νίκος Κούζηλος στο χαιρετισμό του επισήμανε πως παραμένουμε πιστοί στον Αρχηγό και δεν σταματάμε!

Η Συναγωνίστρια Δήμητρα Βελέντζα υπογράμμισε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ετοιμάζονται από κοινού να εφαρμόσουν τα εθνοκτόνα Μνημόνια, ενώ κατέδειξε με αριθμούς τον εκρηκτικό χαρακτήρα που έχει λάβει το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς, αφού τόνισε πως η ελληνική νεολαία βρίσκεται στην προμετωπίδα του Εθνικού μας Αγώνα, σημείωσε πως ούτε οι σφαίρες ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους εθνικιστές!

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος σημείωσε πως η μάχη του Κινήματος διεξάγεται εναντίον όλων των αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου που ξεπουλούν την Πατρίδα.


Τόνισε πως η περιοχή του Πειραιά έχει πληγεί από τις ασφυκτικές μνημονιακές πολιτικές, την ανεργία και την λαθρομετανάστευση. Αφού συνεχάρη τους παρευρισκομένους για τον άδολο και αδιάκοπο πολιτικό τους Αγώνα, δήλωσε πως οι παράνομες πολιτικές διώξεις, οι φυλακίσεις, οι δολοφονίες και η καθεστωτική τρομοκρατία δεν φόβισαν τους υπερήφανους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες που κρατούν ψηλά τα λάβαρα.

Παράλληλα, θύμισε πως η πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής στήθηκε από την κλίκα του Σαμαρά σε συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά. Για την λαθρομετανάστευση δήλωσε πως η προδοτική συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ πρέπει να καταργηθεί για να μην γίνουμε οι Έλληνες μειοψηφία στην χώρα μας. Εν συνεχεία, διάβασε τα κυρία σημεία του Εθνικού σχεδίου της Χρυσής Αυγής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, απαντώντας σε όλους αυτούς που διαδίδουν ότι οι Έλληνες Εθνικιστές δεν διαθέτουν θέσεις και αξιόπιστες προτάσεις.
Κλείνοντας, τόνισε πως το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους! Κόντρα στις παραπλανητικές δημοσκοπήσεις το βράδυ των εκλογών δεν θα ασχολούνται με το ποιος είναι πρώτος ή δεύτερος, αλλά με το ενισχυμένο ποσοστό της Χρυσής Αυγής! Όπως είπε χαρακτηριστικά: Η Χρυσή Αυγή δεν έδυσε, αλλά θα ανατείλει και θα συντρίψει όλους τους εχθρούς του Έθνους!

Η εκδήλωσε έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.




ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: