Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

«Επίκαιρα»: Η μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής θα καταστήσει διπλά αναγκαία τη συγκρότηση του μεγάλου συνασπισμού!

«Επίκαιρα»: Η μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής θα καταστήσει διπλά αναγκαία τη συγκρότηση του μεγάλου συνασπισμού!
Η ανησυχία του συστήματος του ψευδεπίγραφου «συνταγματικού τόξου» για την «κατοχύρωση» της Τρίτης θέσης (και) στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, καθώς και η συνεχής εκλογική της άνοδος αποτυπώνεται και σε αρκετά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ομιλούν περί της αναγκαιότητας του «μεγάλου συνασπισμού». Χαρακτηριστικά είναι τα όσα υποστηρίζει επί του θέματος ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος στα «Επίκαιρα» γράφει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ο μεγάλος συνασπισμός ψήνεται λοιπόν. Και γιατί οι Ευρωπαίοι ζητούν τη συγκρότησή του ως εγγύηση σταθερότητας έναντι της λύσης του χρέους που πρόκειται να δοθεί αλλά και γιατί συμφέρει τον Τσίπρα σε περίπτωση που είναι πρώτος. Θα μοιράζεται τη φθορά. Τελευταίο, αλλά όχι έλασσον: Τυχόν μεγάλη άνοδος της ακροδεξιάς θα καταστήσει διπλά αναγκαία τη συγκρότηση του μεγάλου συνασπισμού. Για ευνόητους λόγους».
Πέρα από τους προφανείς λόγους για τους οποίους οι εντολείς των εγχώριων υπαλλήλων επιθυμούν την δημιουργία του «μεγάλου συνασπισμού», φαίνεται ξεκάθαρα και η ανησυχία για την «μεγάλη άνοδο της ακροδεξιάς» (εννοώντας φυσικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), η οποία θα είναι και η μόνη που μπορεί έμπρακτα να αποτελέσει την μόνη υπαρκτή πολιτική αντίσταση στο νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο.
Όσο δυνατότερη και ενισχυμένη βγει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τις κάλπες στις 20 Σεπτεμβρίου, τόσο πιο ουσιαστικός θα γίνει ο αγώνας απελευθέρωσης και επιβίωσης για την Πατρίδα και τον Λαό.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: