Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΚΑΙ Ο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ «ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΠΟΤΕ!

maziotis
Μετά από την ανακοίνωση των κόκκινων ληστοτρομοκρατών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς ότι σταματούν την «απεργία πείνας» τους (την οποία δεν άρχισαν ποτέ…), ήρθε η σειρά του «κοινωνικού αγωνιστή» Μαζιώτη να πράξει αναλόγως, «μετά από 35 ημέρες αγώνα».
Έτσι, με κείμενό του στο indymedia ο Μαζιώτης υποστηρίζει ότι «δεν είναι ότι εξαντλήθηκαν οι αντοχές του», αλλά το γεγονός πως κρίνει ότι ο «αγώνας αυτός έκλεισε τον κύκλο του και εξάντλησε τη δυναμική του, παίρνοντας υπόψη και τις κινήσεις αλληλεγγύης που έγιναν».
Και σαν καλός κομμουνιστής που είναι (δηλαδή φιλοτομαριστής…), βρίσκει αμέσως και μια πρόσθετη… δικαιολογία: «Συμμετείχα στην απεργία πείνας με σπασμένο χέρι λόγω του τραυματισμού μου στη σύλληψή μου, το οποίο θα πάρει αρκετό καιρό, μήνες ή και παραπάνω από χρόνο για την αποκατάστασή του».
Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχει ένα σπασμένο χέρι από πέρυσι με μια «απεργία πείνας» που υποτίθεται ότι έγινε φέτος, μόνο ένας «κοινωνικός αγωνιστής» του επιπέδου Μαζιώτη μπορεί να μας εξηγήσει…
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: