Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Οι τουρκοπράκτορες αποθρασύνθηκαν: Πρόκληση η περιφορά του επιταφίου στον Εχίνο της Ξάνθης!

Οι τουρκοπράκτορες αποθρασύνθηκαν: Πρόκληση η περιφορά του επιταφίου στον Εχίνο της Ξάνθης!
Δημοσιογράφος υπό την ανοχή του Σύριζα Ξάνθης προτρέπει τους μουσουλμάνους σε βιαιότητες κατά των χριστιανών
Σε άρθρο του, ο δημοσιογράφος Αμπτουλαχιλ Ντεντε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ''τουρκικα νέα'' με αφορμή το γεγονός της περιφοράς του Επιταφίου την Μ. Παρασκευή, υπό την αιγίδα του τέταρτου σώματος στρατού της Ξάνθης, στο χωριό Εχίνος του δήμου Μύκης, απαιτεί να μην τελούνται ορθόδοξες θρησκευτικές τελετές μέσα στην Ελληνική επικράτεια και τις χαρακτηρίζει ''ρεζιλίκι'' και ''σκάνδαλο''.
Συνάμα, εμμέσως πλην σαφώς, προτρέπει τους φανατικούς μουσουλμάνους της Ξάνθης να επιτίθενται σε χριστιανούς ακόμα και με.. ρίξη μολότοφ. Τονίζει μάλιστα, ότι επειδή ο Εχίνος είναι το χωριό του Ζεϊμπέκ ενός Έλληνα μουσουλμάνου βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου, του ζητά να καταδικάσει την θρησκευτική τελετή της Ορθοδοξίας.
Ο Σύριζα Ξάνθης κι ο κ. Ζεϊμπέκ κρατούν μια ένοχη σιωπή και δεν βγαίνουν ξεκάθαρα να καταδικάσουν τις δηλώσεις αυτού του ερπετού και ειδικά για το γεγονός ότι προέβη σε πρόκληση δημιουργίας κακουργηματικών πράξεων προτρέποντας τους μουσουλμάνους κατοίκους του Εχίνου να αντιδράσουν βίαια κατά των χριστιανικών εκδηλώσεων στην Ελληνική Επικράτεια.
Δικαιολογημένα λοιπόν σκεφτόμαστε ότι ίσως η απαγόρευση των ορθοδόξων θρησκευτικών εκδηλώσεων στα πομακοχώρια της Ξάνθης, ήταν μία ακόμη δέσμευση του Σύριζα προς το μίασμα του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, προκειμένου να ψηφιστεί από την μειονότητα.
Για ακόμη μία φορά η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι οι τρομοκράτες παρακρατικοί του τούρκικου προξενείου και τα βουλευτικά πρακτοράκια τους, τα τσιράκια του δήθεν συνταγματικού τόξου δεν έχουν χώρο στην πατρίδα μας. Πότε επιτέλους θα κατανοήσει ο Θρακιώτης πολίτης ότι μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές μάχονται για τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για την Θράκη; Όλοι οι άλλοι είναι ανθελληνικά προδοτικά ανδρείκελα, που όχι μόνο δεν διστάζουν αλλά το χαίρονται, το θεωρούν πρόοδο κι επίτευγμα του πολυπολιτισμού να ξεπουλούν, να καταργούν ήθη κι έθιμα Ελληνορθόδοξα και να παραδίδουν την Πατρίδα μας στην ‘’γείτονα’’, προκειμένου να παραμείνουν κι αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι, κολλημένοι στον θώκο της εξουσίας.
Μόνο η Χρυσή Αυγή θέλει και μπορεί να διασφαλίσει την συνέχιση της Ελληνικότητας της Θράκης!
Κρυσταλίδου Κόνι - Τ.Ο. Ξάνθης
Ακολουθεί το θρασύτατο και συνάμα προκλητικό δημοσίευμα
Στην ιστορία της μειονότητας για πρώτη φορά ο μειονοτικός ψηφοφόρος εξέλεξε τρεις βουλευτές από ένα κόμμα στις εκλογές του Ιανουαρίου. Με αυτό τον τρόπο εξελέγησαν από την Ξάνθη ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και από το νομό Ροδόπης οι Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από την πτώση της χούντας το 1974 άρχισε η διαδικασία εκδημοκρατισμού και μετά από την έστω και αργή απόδοση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, προσδοκούμε και την απόδοση των μειονοτικών μας δικαιωμάτων. Μετά από το έτος 1974, ποτέ και καμία κυβέρνηση δεν έκανε θρησκευτική προβοκάτσια κατά της μειονότητας μας. Αλλά η κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που τιμήθηκε με τρεις βουλευτές από την μειονότητα μας,  σε αυτό το Πάσχα προέβη σε θρησκευτική προβοκάτσια στην Δυτική Θράκη. Και μάλιστα που; Στο χωριό του βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στον Εχίνο!
Στον Εχίνο όπου δεν ζει ούτε καν ένας χριστιανός, ο ελληνικός στρατός κατασκεύασε κάποτε ένα μικρό αυθαίρετο εκκλησάκι. Στο εκκλησάκι αυτό λοιπόν στον Εχίνο, υπό την ηγεσία του τέταρτου σώματος στρατού της Ξάνθης και με χριστιανούς που μεταφέρθηκαν από την Ξάνθη οργανώθηκε τελετή επιτάφιου και έγινε περιφορά του επιταφίου στους δρόμους του χωριού. Το περιστατικό αυτό είναι ένα απόλυτο σκάνδαλο. Είναι ένα ρεζιλίκι. Αυτό το σκάνδαλο και ρεζιλίκι έγινε κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Να μην παρεξηγηθώ ο σεβασμός μου προς τις χριστιανικές γιορτές είναι απόλυτος. Στο περιστατικό αυτό υπάρχει μία φοβερή και τρομερή πρόκληση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της μειονότητας μας. Ο Αλλάχ να μη δώσει, εάν όμως ένας φανατικός μουσουλμάνος με φουσκωμένα μυαλά, εκείνο το βράδυ την ώρα που ο επιτάφιος περιφερόταν στους δρόμους του χωριού, θέλοντας να προκαλέσει ταραχή επιτίθετο και πετούσε μία μολότοφ, άραγε τι θα γινόταν το σκέφτηκε κανείς αυτό; Καλώ όλους τους υπεύθυνους να φερθούν ψύχραιμα. Τους καλώ να πουν ένας στοπ σε αυτού του είδους τις προβοκάτσιες. Προσδοκώ πρώτα ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά και οι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και ο περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης να θέσουν το θέμα στο δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο και να στείλουν επειγόντως από ένα υπόμνημα στην κυβέρνηση ζητώντας να μην επαναληφθεί ποτέ αυτό ξανά.
Θα μου πείτε τώρα τρεις βουλευτές έχουμε αυτοί δεν έχουν δουλειά να κάνουν; Δυστυχώς με την απόψεις που έχουν δείξει ως τώρα και με τις συμπεριφορές τους, δεν περιμένω τίποτα απολύτως. Ιδιαίτερα μάλιστα από τον Ζεϊμπέκ έχω χάσει κάθε ελπίδα. Από έναν βουλευτή ο όποιος την ώρα που γίνεται στο χωριό του μια τέτοια προβοκάτσια και αυτός δεν βγάζει κιχ, εγώ το μόνο που περιμένω πια είναι η παραίτηση του. Αλλά όταν δεν υπάρχει ούτε καν το θάρρος για κάτι τέτοιο, μετά τι να περιμένω; Με αυτή την πορεία δεν θα εκπλαγώ αν σύντομα δω και στα μειονοτικά μας σχολεία να δίνονται μαθήματα χριστιανισμό από παπάδες…
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: