Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΟΜΜΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ;

DENDIAS
Γράφει ο Αντίοχος
Μάλλον το πήρε χαμπάρι ο πιο εκλεκτός των παγκόσμιων σιωνιστών μέσα στη νουδούλα, Δένδιας ο… χρυσαυγιτοφάγος, ότι ο φον Αντωνάκης δε φεύγει από την αρχηγία ούτε με… σφαίρες και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του, ιδρύοντας δικό του… διαδικτυακό κόμμα, με πρότυπο τον… Ομπάμα. Ιδού η «διαρροή»- προαναγγελία σε φιλικό του παπαγαλάκι:
«Ο Δένδιας ανακοινώνει το κόμμα του
Από αυτή την φαύλη Νέα Δημοκρατία αποφάσισε-σύμφωνα με πληροφορίες-να διαχωρίσει την θέση του οριστικά και τελεσίδικα ο Νίκος Δένδιας.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας εργάζεται πυρετωδώς πάνω στα πρότυπα του κόμματος των Δημοκρατικών με τον Ομπάμα στην ηγεσία του.
Ο Δένδιας έχοντας συνειδητοποιήσει πως ο Ομπάμα οφείλει τις δύο προεδρικές του θητείες στο γεγονός ότι κυριάρχησε κατά κράτος των αντιπάλων του στο διαδίκτυο, ζήτησε από στενό του συνεργάτη να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να περάσει ένα μήνα στην καρδιά του κόμματος των Δημοκρατικών.
Ο συγκεκριμένος συνεργάτης του Δένδια που είναι απόφοιτος του ΜΙΤ ετοιμάζει μια πρωτοποριακή ανάλυση της επικοινωνιακής στρατηγικής του επιτελείου του Ομπάμα με σκοπό να την παρουσιάσει στον Δένδια και πάνω σ’ αυτή να δομηθεί η νέα πολιτική πρόταση που θα παρουσιάσει τις προσεχείς μέρες ο πρώην υπουργός.
Ο Νίκος Δένδιας  εγκαταλείπει την Νέα Δημοκρατία έχοντας στο πλευρό του ένα μικρό στρατό από νέους ανθρώπους που τοποθετούν τον εαυτό τους στον χώρο της κεντροδεξιάς. Από το περιβάλλον του διαρρέουν ότι η πρωτοβουλία του Νίκου Δένδια θα εκπλήξει ευχάριστα».
(ΥΓ) 1: Μακάρι να συμβεί το… λαλήσας δια του παπαγάλου του, για δύο λόγους:
1ον) Για να υπάρξει διάσπαση στην τρισκατάρατη νουδούλα και 2ον) Για να… μετρηθούμε με τον… κόντε εκ Κερκύρας.
(ΥΓ) 2: Και πως θα το ονομάσει αλήθεια; Αν δεν το’ χει αποφασίσει ακόμα, ας… βοηθήσουμε λίγο την κατάσταση, με δυο-τρεις πρόχειρες προτάσεις: «Φιλοσιωνιστικό Κόμμα Ελλάδος», «Φιλομασονικό Κόμμα Ελλάδος», «Ένωση Φίλων Ρότσιλντ», «Σάλτο Μορτάλε», κ.τ.λ.
(ΥΓ) 3: Άντε με το καλό να τον ξαναπιάσουμε… πελάτη.
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: