Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ!.. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΑΥΓΗ»: ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΩΝ ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ Ε...
"Πάγο" στην εισαγγελική έρευνα για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής επιχειρεί να βάλει ο βουλευτής του ναζιστικού κόμματος και κατηγορούμενος στην υπόθεση Ηλίας Κασιδιάρης, καταθέτοντας αίτημα εξαίρεσης των δύο ειδικών εφετών ανακριτριών Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, όπως είχε προαναγγείλει.
Υπό τον φόβο να οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανακρίτριες θα τον καλούσαν για δεύτερη φορά να απολογηθεί με νέες κατηγορίες, το "εκλεκτό τέκνο" του Νίκου Μιχαλολιάκου κατηγόρησε την Ι. Κλάπα για "πολιτική μεροληψία" επειδή ο σύζυγός της είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ. και ισχυρίστηκε ότι η "κρίση της για την προσωρινή κράτηση κατηγορουμένων παρουσιάζει πανομοιότυπη φρασεολογία με ανακοινώσεις των πολιτικών εχθρών της Χρυσής Αυγής". Για την εξαίρεση της Μ. Δημητροπούλου επικαλείται μεταξύ άλλων διαρροή του ανακριτικού υλικού και τη λάθος ημερομηνία στα εντάλματα προσωρινής κράτησης των τριών βουλευτών, Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου, που απολογήθηκαν στις 10 και 11 Ιανουαρίου.
Η κίνηση Κασιδιάρη σηματοδοτεί το μπλοκάρισμα των ανακριτικών ενεργειών καθώς με βάση τη δικονομία το αίτημά του θα παραπεμφθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει για την τύχη του, αφού προηγουμένως μελετήσει την ογκωδέστατη δικογραφία. Μέχρι τότε οι δύο ανακρίτριες θα έχουν δεμένα τα χέρια καθώς απαγορεύεται να προβούν σε οποιαδήποτε ανακριτική πράξη. Με βάση τη δικαστηριακή εμπειρία η σύγκλιση του Δικαστικού Συμβουλίου και η απόφαση μπορεί να καθυστερήσει ακόμα και ένα μήνα, ενώ σε περίπτωση που η απόφαση είναι θετική, τότε θα πρέπει να οριστούν νέοι ανακριτές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα χρειαστούν ικανό χρόνο για να μελετήσουν τα πολυάριθμα έγγραφα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: