Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μούγκα από τους ψευτοαντιμνημονιακούς του Σύριζα για την επερχόμενη συνταγματική εκτροπή - BINTEO


Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία όντας σε απόγνωση από την επερχόμενη νίκη της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, έδωσε εντολή σε επίορκους δικαστικούς να κλείσουν στην φυλακή όλους τους βουλευτές του κόμματος.
Αρχικά, ο Συναγωνιστής επισήμανε πως οι νέες κατηγορίες και τα αιτήματα για τις άρσεις ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής βγαίνουν πρώτα στα δελτία ειδήσεων και μετά ενημερώνεται η Βουλή, η οποία ακόμη και αυτήν την στιγμή δεν έχει λάβει κάποιο σχετικό έγγραφο. Είναι ξεκάθαρη η πολιτική σκοπιμότητα του "Σαμαριστάν" που επιδιώκει να εξοντώσει τον νικηφόρο και νόμιμο πολιτικό Αγώνα του κόμματος.
Είναι γνωστό πως όλη η πολιτική δίωξη κατευθύνεται από την ανακρίτρια Κλάπα, σύζυγος ηγετικού στελέχους της Δημάρ. Ο υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη" τόνισε επίσης την ένοχη σιωπή από πλευράς των ψευτοαντιμνημονιακών Συριζαίων, οι οποίοι δεν λένε λέξη για την επερχόμενη συνταγματική εκτροπή.
Ο λόγος που τα λαμόγια της αριστεράς δεν παίρνουν θέση απέναντι σε αυτό το αίσχος είναι ότι κάποιοι έχουν να ξεπληρώσουν γραμμάτια, καθώς η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά τους παρείχε ασυλία και δεν τους οδήγησε στη Δικαιοσύνη για τα κακουργήματα που έχουν διαπράξει (Σταθάκης, Διακάκη).
Η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση Συρίζα-ΝΔ έχει διαταχθεί από τους διεθνείς τοκογλύφους και είναι έτοιμη.
Ό,τι και να κάνουν όμως ο Μάιος έρχεται και τότε με την νίκη της Χρυσής Αυγής η Ελλάδα θα ξανακερδίσει την ελευθερία και την ανεξαρτησία της!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: