Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Νέες πολιτικές διώξεις: Διέταξαν ΕΔΕ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ

Νέες πολιτικές διώξεις: Διέταξαν ΕΔΕ για τον υποψήφιο περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ
Διοικητική εξέταση διατάχθηκε για τον εν ενεργεία αστυνομικό Γιώργο Σπυρόπουλο από τα Σφακιά, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Κρήτη". Οι υπάλληλοι του Δένδια διέταξαν ΕΔΕ για τον εν ενεργεία αστυνομικό για την ομιλία του κατά την επίσημη παρουσίαση του ψηδοδελτίου
 Επαναλαμβάνουμε: διατάχθηκε ΕΔΕ για τις δηλώσεις που έκανε! Εάν δεν είναι αυτό πολιτική δίωξη, τότε τι είναι;
Παρατίθεται η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: Για τις δηλώσεις αστυνομικού σε χθεσινή εκδήλωση του πολιτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, διατάχθηκε Διοικητική Εξέταση και παράλληλα το σχετικό υλικό θα υποβληθεί στην εισαγγελία για ποινική αξιολόγηση.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης είναι ένας άνθρωπος του οποίου η υποψηφιότητα αποτελεί απάντηση στην λασπολογία και τις μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είναι η δήλωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι η αφρόκρεμα της Ελληνικής Κοινωνίας. Με καταγωγή από τα Σφακιά και τα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Γιώργος Σπυρόπουλος είναι εν ενεργεία αστυνομικός.
Με θητεία στο πιο επίλεκτο σώμα του Ελληνικού Στρατού, τις Υποβρύχιες Καταστροφές, ο Γιώργος Σπυρόπουλος έχει στο ενεργητικό του δύο επ' ανδραγαθεία προαγωγές για την απελευθέρωση ομήρου από ληστεία. Είναι αυτός που αφόπλισε τον απαγωγέα του Καραμολέγκου, αλλά για αυτό δεν βραβεύτηκε γιατί ήταν γνωστή η ιδεολογική του επιλογή!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: