Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΤΑ 20% ΣΤΗΝ «ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

images
Γράφει ο Αντίοχος.
Στα βήματα των φραγκοφονιάδων του… τιμημένου ΚΚΕ και του «Ριζοσπάστη» βαδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και η «Αυγή» του. Έτσι, η διεύθυνση του κομματικού οργάνου του παρδαλού συνονθυλεύματος, επικαλούμενη… οικονομικές δυσκολίες, αποφάσισε να προχωρήσει στην μείωση των μισθών των συντακτών και των υπαλλήλων της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συγκροτηθεί μια 5μελής επιτροπή εργαζομένων για να διαπραγματευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η μείωση των μισθών του προσωπικού, για να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από τον περιορισμό του μισθολογικού κόστους κατά 20%.
Να σημειωθεί, ότι στους εργαζόμενους οφείλονται ήδη μισθοί τριών μηνών…
Κι όπως έγινε και στον «Ριζοσπάστη», μετά την απληρωσία ήρθαν οι μειώσεις των μισθών και μετά απ’ αυτές οι απολύσεις. Να αναμένουμε, λοιπόν, σύντομα απολύσεις και στην «Αυγή» (όχι βεβαίως πριν από τις εκλογές, για ευνόητους λόγους).
Ερώτημα: Είναι ποτέ δυνατόν αυτοί οι… σπάγκοι που μειώνουν τους μισθούς των εργαζομένων τους, να βάλουν «τέρμα στη λιτότητα» και να αυξήσουν τους μισθούς των άλλων εργαζομένων; Όποιος είναι (μεγάλο) κορόιδο, ας τους πιστέψει!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: