Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η Ελλάδα άνδρο Τούρκων τρομοκρατών

greece-weapons-seized tzil-1-thumb-large
Η αρχή έχει γίνει εδώ και κάποια χρόνια, καθώς είχαν φανερωθεί οι σχέσεις της άκρας αριστεράς και μάλιστα των Μ-Λ κομμάτων της, με Τούρκους τρομοκράτες. Το τελευταίο διάστημα όμως έχουν έρθει στην επιφάνεια 4 συλλήψεις οι οποίες από κανέναν δημοσιογραφικό οργανισμό δεν έχουν αλληλοσυνδεθεί παρά παρουσιάζονται ως μεμονωμένα περιστατικά.
Πριν από δύο εβδομάδες, στη Θεσ/νίκη συνελήφθησαν δύο Τούρκοι τρομοκράτες. Στη σύλληψή τους οδηγήθηκε η αστυνομία, όταν ο ένας εκ των δύο πήγε να αιτηθεί άσυλο ως πολιτικός πρόσφυγας. Τότε είδαν πως έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψής και πως οι συγκεκριμένοι ανήκουν στην τρομοκρατική οργάνωση DHKP όπως ακριβώς και το φουσκωτό ταχύπλοο που βρέθηκε με βαρύτατο οπλισμό τον Ιούλιο μεταξύ Χίου και Οινουσών και φανέρωσε τις σχέσεις Ελλήνων και Τούρκων εξτρεμιστών.
Ερχόμαστε στα επεισόδια των αντιφασιστικών στο Σύνταγμα, την ημέρα της συγκέντρωσης για τους νεκρούς των Ιμίων. Ανάμεσα στις αντιφασιστικές ορδές που μαχαίρωσαν έναν άτυχο Έλληνα φαντάρο, θεωρώντας τον Εθνικιστή, συνελήφθη ένας ακόμα Τούρκος τρομοκράτης. Και μόλις χθες στο Ηράκλειο Κρήτης συνελήφθη μια 44άχρονη Τουρκάλα τρομοκράτης ακόμα, την οποία αναζητούσαν και είχαν χαθεί τα ίχνη της. Γεγονότα που σε σύγκριση με την εγχώρια τρομοκρατία, μόνο τυχαία δεν είναι.
http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: