Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ξαναχτύπησε η τουρκόψυχη ΕΠΟΠ: Φωτογραφίζεται παρέα με τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ...!!



Η νεαρή ΕΠΟΠ, κατά της οποίας διατάχθηκε από τον Α/ΓΕΣ ΕΔΕ για το ότι επισκέφθηκε τουρκοσύλλογο στην Προύσα και φωτογραφήθηκε με φόντο τη σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης»...

προκαλεί... «πονοκέφαλο» στις ΕΔ, μια και η ιστορία έχει και «ουρά», αφού «αυτό το αγοροκόριτσο» από την Εργάνη Ροδόπης έχει μανία με τις... τουριστικές φωτογραφίες.

Έτσι, στο facebook, όπου διατηρεί προσωπική σελίδα, ανάρτησε μια φωτογραφία της, μαζί με φίλους, πάνω σε μια γέφυρα (εκτός ελληνικής επικράτειας - πού άραγε;), όπου... κάποιος είχε κρεμάσει την ημισέληνο με το κεφάλι του Ατατούρκ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον Στρατό τον απασχολεί τελευταία και η περίπτωση δύο μουσουλμάνων στρατιωτών... τουριστών μάλλον, που εντοπίστηκαν να έχουν στα κινητά τους τηλέφωνα φωτογραφίες από στρατόπεδα της Θράκης.

Ρητορικό...

Ισχύει ότι ένας μουσουλμάνος αλβανικής καταγωγής υπηρετούσε μέχρι πρότινος στα ραντάρ της βάσης του Ισμάρου, στη Ροδόπη, όπου καταγράφονται απόρρητες συνομιλίες των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας και, λογικά, υπάρχει μια διαβαθμισμένη σχέση των όσων βρίσκονται εκεί για τη διαχείριση υπηρεσιών;

(ΠΑΡΟΝ 10/03/2013 – Σ.Λ.)

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: