Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα επικίνδυνα πλαστά χρεόγραφα των 600 δις!!



Μεγάλη και αποκαλυπτική έρευνα από τους :
-Γιώργο Γιαβή, ιδρυτικό στέλεχος της END
-Θεόδωρο Καρυώτη, ιδρυτικό στέλεχος της END
-Ελευθέριο Ρήνο, ιατρό
-Γιώργο Γιαλτουρίδη, επιχειρηματία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ:

Μέχρι σήμερα, η χρήση πλαστών και παράνομων συναλλαγματικών εμφανιζόταν κυρίως σε τριτοκοσμικές χώρες. Η οικονομική κρίση όμως δεν έρχεται μόνη. Πρόσφατα η χώρα μας έγινε αποδέκτης μιας τέτοιας προσπάθειας, από έναν αμφιλεγόμενο “επενδυτή” από την Πάτρα, τον κ. Αρτέμιο Σώρρα, ο οποίος πλαισιώνεται από μια ομάδα ομογενών επιχειρηματιών και επιστημόνων, που ωστόσο διαρκώς μικραίνει.

Στις 18 Νοεμβρίου 2010, ο κ. Αρτέμιος Σώρρας έστειλε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα στον κ. Γιώργο Γιαβή, ιδρυτικό στέλεχος της οργάνωσης END - End National Debt που ωστόσο διαχώρισε τη θέση του και υπέβαλε την παραίτηση του, όταν συνειδητοποίησε την πραγματικότητα.

Ακολουθούν σημαντικά αποσπάσματα από το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απέστειλε ο κ. Σώρρας:

Απο: COMMERCIAL GATE S.A

Προς: Γιώργος Γιαβής
Στάλθηκε: 11:48 μ.μ. Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010
Θεμα: Fw: IBOEs ενημερωση us bonds

 το ολικο ποσο ειναι περιπου 2.980.000.000.000 δολλαρια με ληξη 2014 μαζι με ολα τα συμβολαια και ολα τα εξιδικευμενα εγγραφα που τα συνοδεβουν και το ιστορικο τους απο το υπουργειο οικονομικων της αμερικης...
 ...εχω την αμεση δυνατοτητα να πεισω τον δικαιουχο των πιο πανω ομολογων και να τα καταθεσει στον υπαρχοντα τραστι λογαριασμο μου η σε αλλον τραστι που θα του υποδειξω...
 ...η αρχικη συμφωνια μας που καθομαστε στο τραπεζι ειναι το μισο ποσο θα το διαχειριστω εγω οπως θελω και οπου θελω χωρις καμια υποχρεωση απεναντι του...
 ...το υπολοιπο η μονη δεσμευση και υποχρεωση που θα εχω απεναντι του θα ειναι εφοσον βαλουμε ολο το ποσο στον δικο μας τραστι λογαριασμο ισως πρεπει να ανοιχτει και ενας προβαηντερ λογαριασμος για να διαιρει να παραλαμβανει να δεχετε να ακυρωνει και να κανει συναλαγες…
 ...αλλα σε τακτα διαστηματα και εφοσον το επιτρεπουν οι συγκιριες σε ποσα που εμεις θα εγκρινουμε κατοπιν συνενοησης με την τραπεζα μας θα στελνουμε το μεριδιο του τα ομολογα δηλαδη πχ 500.000.000 σε δικια του πλεον τραπεζα…
 ...εχουμε την δυνατοτητα πλεον με μια τοσο καλη εγγυηση οπως τα αμερικανικα εγγραφα οπου φενομαστε δικαιουχοι να δανειστουμε απο τις αγορες εως το 14 που ληγουν…
 ...αλλα παντα πρεπει να κινουνται στις γραμμες που θα εχω σχεδιασει η θα αυτοσχεδιαζω η θα διορθωνω η θα ασκω βετο η οτιδηποτε.

Σε αυτό το email ο κ. Σώρρας είχε επισυνάψει φωτογραφία του συγκεκριμένου International Bill of Exchange (IBOE) που είχε στην κατοχή του:

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Ο εκδότης και υπογράφων του χρεογράφου είναι ο Stephen Louis Wozny, πρώην δικηγόρος και κάτοικος της πολιτείας της Washington των Ηνωμένων Πολιτειών. Μόλις το 2003 ο S.L. Wozny διαγράφηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο της Washington, με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της πολιτείας και η απόφαση φιλοξενείται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συλλόγου. Η απόφαση αυτή βασίστηκε στη συμπεριφορά του κ. Wozny κατά τα έτη 2001 και 2002, όπου καταδείχθηκε η ανικανότητα του να ασκεί δικηγορία..

Το παραπάνω χρεόγραφο, που στάλθηκε από τον κ. Σώρρα, ήταν το υπ. αριθμόν 2009-0500-SLW-0010-0216, και σε αυτό αναφέρεται ως Δικαιούχος η υπεράκτια εταιρεία Red Panther Limited, με έδρα στη νήσο Σεϊχέλες, ως Αποδέκτης ο ίδιος ο κ. Wozny και ως Εγγυητής του χρεογράφου ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ.

Τα ίδια ονόματα Stephen Louis Wozny και Red Panther Limited τα δημοσιοποίησαν επίσης οι Σώρρας και η ομάδα του σε εκπομπή του κ. Μπεξή στο Κανάλι 9. Παρακάτω είναι το link από το στιγμιότυπο οθόνης, όπου φαίνονται οι αριθμοί των χρεογράφων:

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ

Κατόπιν γραπτής αίτησης στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μετριασμών Κινδύνων και Ερευνών (Risk Mitigation and Investigations Section), σχετικά με την γνησιότητα του συγκεκριμένου χρεογράφου και συνοδευόμενη με φωτογραφία του χρεογράφου, λάβαμε την ακόλουθη γραπτή απάντηση:

Mr. Gialtouridis,

The International Bill of Exchange you sent to me for review is not an obligation of the United States and is fraudulent. The following link will take you to our website “Frauds, Phonies, & Scams,” for more information on the subject http://www.treasurydirect.gov/instit/statreg/fraud/fraud.htm

The information you provided us with will be forwarded to the Treasury’s Office of Inspector General (OIG) for their review.

If you have any further questions please do not hesitate to contact us at (304) 480-6405

R…
Risk Mitigation and Investigations Section

Μετάφραση:

κ. Γιαλτουρίδη,
Η διεθνής συναλλαγματική που μου στείλατε για έλεγχο δεν αποτελεί υποχρέωση των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι δόλια. Ο παρακάτω σύνδεσμος (link) θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα μας "Απάτες, ψεύτικα (έγγραφα) και κομπίνες" για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμαhttp://www.treasurydirect.gov/instit/statreg/fraud/fraud.htm
Οι πληροφορίες που μας παρείχατε θα διαβιβαστούν στο Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή (OIG) του Υπουργείου Οικονομικών για τον έλεγχο τους.
Εάν έχετε περαιτέρω απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (304) 480-6405
R…
Τμήμα Μετριασμών Κινδύνων και Ερευνών (Risk Mitigation and Investigations Section)


ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ WASHINGTONΣτα πλαίσια κωδικοποίησης των ομοιόμορφων πράξεων στην επικράτεια των ΗΠΑ, χρησιμοποιείται ο κώδικας UCC (Uniform Commercial Code ή Ομοιόμορφος Εμπορικός Κώδικας) που επιτρέπει τους Πιστωτές να δηλώνουν οφειλές από Οφειλέτες στο Τμήμα Οικονομικών της αντίστοιχης πολιτείας. Ο κώδικας UCC δεν έχει οποιαδήποτε νομοθετική δύναμη και για να εφαρμοστεί οποιαδήποτε ομοιόμορφη νομική πράξη απαιτείται η έγκριση των κρατικών νομοθετικών σωμάτων και αρχών.

Στις 13 Αυγούστου του 2004 κατατέθηκε το αρχικό έγγραφο UCC1 από τον Wozny στο Washington State Department of Licensing. Ο κ. Wozny, εμφανίστηκε σαν Πιστωτής (Secured Party και Creditor), και δήλωσε σαν Οφειλέτη (Debtor) τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας της Washington (Washington State Bar Association).

Στη συνέχεια υπέβαλε αλλαγές επί της αρχικής δήλωσης UCC1, μοιράζοντας το αρχικό ποσό σε μικρότερα χρεόγραφα υπό τη μορφή τροποποιήσεων (Amendments). Οι τροποποιήσεις αυτές ονομάζονται UCC3 και πρέπει να συνοδεύουν το χρεόγραφο IBOE. Μάλιστα, τα UCC3 αναφέρονται ρητά στο χρεόγραφο ΙΒΟΕ που απέστειλε ο κ. Αρτέμιος Σώρρας, στο τμήμα που περιλαμβάνει τις “Ειδικές οδηγίες – Special Instructions” και ειδικότερα στο σημείο Νο. 4.


Η “ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ” ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ

Περίπου ένα χρόνο μετά την διαγραφή του από το Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας Washington, και συγκεκριμένα στις 13 Αυγούστου του 2004, ο Stephen Louis Wozny δήλωσε μέσω UCC ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της πολιτείας Washington του οφείλει 2,8 τρισεκατομμύρια δολάρια. http://imgur.com/a/F0x8m#3

Στο κάτω μέρος της δήλωσης UCC1 σχετικά με εγγυήσεις ο Wozny δηλώνει:

Έναρξη εμπορικής επίσχεσης (lien) που σχετίζεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για την μη εξουσιοδοτημένη χρήση του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας / εμπορικού σήματος, σύμφωνα με τους όρους της εν λόγω σύμβασης τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πιστωτή για περισσότερες λεπτομέρειες. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία του οφειλέτη, τη γη και την προσωπική περιουσία, και όλες τις αξιώσεις του οφειλέτη στα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία, τη γη και την προσωπική περιουσία, που του ανήκουν τώρα και θα αποκτήσει εφεξής, που υπάρχουν τώρα και θα αποκτηθούν εφεξής, που υπάρχουν τώρα και θα προκύψουν στο μέλλον, και όπου και αν βρίσκονται, μέχρι που το χρέος που οφείλεται, δηλαδή Δύο Τρισεκατομμύρια Οκτακόσια Εβδομήντα Έξι Δισεκατομμύρια Πεντακόσια Είκοσι Έξι Εκατομμύρια Πεντακόσιες Χιλιάδες δολαρίων Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ακριβώς ($2,876,526,500,000.00), να καταβληθεί στο ακέραιο.

Στο παραπάνω κείμενο βλέπουμε από που προέρχεται ο ισχυρισμός ύπαρξης των 2,8 τρις δολαρίων του κ. Σώρρα, που ουσιαστικά είναι μια υποτιθέμενη υποχρέωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington προς τον κ. Wozny και όχι τίμημα για την πώληση Απολλώνιας τεχνολογίας ή για κάποια μεγάλα δημόσια έργα.

Το χρονικό διάστημα που δηλώνει ο κ. Wozny για την είσπραξη του χρέους είναι 10 χρόνια, με ημερομηνία λήξεως την 13η Αυγούστου 2014. Η ημερομηνία λήξεως των χρεογράφων φυσικά ταυτίζεται με την ημερομηνία που ισχυρίζεται ο κ. Σώρρας ότι λήγουν τα “ομόλογα” του, αφού πρόκειται για το ίδιο χρέος.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ WASHINGTON ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Λίγους μήνες μετά την δήλωση UCC από τον κ. Wozny ο Δικηγορικός Σύλλογος της πολιτείας Washington με δική του δήλωση UCC δήλωσε τα ακόλουθα:

Ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington δεν χρωστάει στον Stephen-Louis Wozny. Ο κ. Wozny, ένας δικηγόρος, διαγραμμένος από το σύλλογο, ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος της Washington του οφείλει χρήματα για παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας που του ανήκει, χωρίς έρεισμα σε νόμο ή γεγονός. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γενικό Σϋμβουλο του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington στο bobw@wsba.org

Στη συνέχεια, ο Stephen Louis Wozny αγνοώντας τη δήλωση του Συλλόγου και παριστάνοντας την Federal Reserve, άρχισε να εκδίδει χρεόγραφα IBOE, βασισμένα στο αρχικό υποτιθέμενο χρέος του Δικηγορικού Συλλόγου της Washington, και να τα εκχωρεί σε διάφορους ενδιαφερόμενους ανά την υφήλιο, κατά την πλειοψηφία τους ψευτοεπιχειρηματίες τριτοκοσμικών χωρών. Ωστόσο, κάθε εκχώρηση χρεογράφου δηλώνεται από τον ίδιο τον κ. Wozny στην πολιτεία Washington, μέσω του κώδικα UCC, αφήνοντας ίχνη για την πορεία των πλαστών εγγράφων.

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Το προαναφερθέν χρεόγραφο, υπ’ αριθμόν 2009-0500-SLW-0010-0216, εκδόθηκε από τον κ. Wozny στις 7 Αυγούστου 2009. Περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε μια συνεργασία μεταξύ κ. Wozny και κ. Σώρρα. Στις 18 Νοεμβρίου 2010, ο κ. Σώρρας απέστειλε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συμπεριελάμβανε τη φωτογραφία του συγκεκριμένου International Bill of Exchange (IBOE) που προφανώς είχε στην κατοχή του.

Ακριβώς 21 ημέρες αργότερα, στις 9 Δεκεμβρίου 2010, ο κ. Wozny δήλωσε στην πολιτεία της Washington, μέσω κώδικα UCC, την πρώτη εκχώρηση του συγκεκριμένου χρεογράφου το οποίο ήταν μέχρι τότε στην κατοχή του Σώρρα. http://imgur.com/a/F0x8m#6

Η εκχώρηση έγινε στον νέο δικαιούχο του χρεογράφου, στην τουρκική εταιρεία Maan Guarantee Holding Anonim Sirketi, με έδρα στη Κωνσταντινούπολη. Πρόεδρος της τουρκικής εταιρείας είναι ο Mehmet Ali Tuksavul. Η εταιρεία αυτή δραστηριοποιείται στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, στην εκμετάλλευση ορυκτών πλούτων και κτηματικών περιουσιών, στην εξαγορά άλλων εταιρειών και σε αγορά πολύτιμων λίθων.

Ένα μήνα αργότερα το ίδιο χρεόγραφο εκχωρήθηκε στην εταιρεία Panther Continental S.A., μια θυγατρική της Maan Guarantee Holding Anonim Sirketi, με γραφεία στην Ελβετία και στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους και με πρόεδρο τον αδελφό του Mehmet Ali Tuksavul, τον Nezih Umut Tuksavul. http://imgur.com/a/F0x8m#7

Μια ερευνα για τον Mehmet Ali Tuksavul στο διαδίκτυο φανερώνει ότι ο ίδιος είναι λάτρης του Κεμάλ και των Ρόθτσιλντ με αναμνήσεις παλαιών Οθωμανικών εποχών.

Ο κ. Σώρρας μέχρι στιγμής έχει αποκρύψει από τον Ελληνικό και Κυπριακό λαό την συνεργασία του με τον κ. Wozny αλλα και με τους δυο Τούρκους. Η επικινδυνότητα του εγχειρήματος του Σώρρα για την ασφάλεια της Ελλάδος και της Κύπρου είναι υπαρκτή. Τα νέα αυτά στοιχεία αποδεικνύουν ότι η απαίτηση του Σώρρα για ανταλλαγή των χρεογράφων IBOE με ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ονομαστικής αξίας $600 δισεκατομμυρίων, ίσως να αποτελεί Δούρειο Ίππο που μπορεί να οδηγήσει στην υποδούλωση της χώρας από Τούρκους επιχειρηματίες.

Για αυτά τα IBOE, ο βουλευτής Νικολόπουλος, “θυσιάζει” και την βουλευτική του ασυλία. Του ζητάμε να ζητήσει από τον κ. Σώρρα ένα από αυτά τα ΙΒΟΕ και να τα δώσει ο ίδιος στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, για να έχει σύντομα την απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Στοιχηματίζουμε πάντως ότι ο κ. Σώρρας θα βρει μια δικαιολογία και θα αρνηθεί να δώσει έστω και ένα ΙΒΟΕ στον κ. Νικολόπουλο. πηγή: taxalia.blogspot.com

“Η CYPRUS MOTHERLAND LAND BANK”

Το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου 2012, σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο President στην Αθήνα, ο γιατρός Μανώλης Λαμπράκης, Πρόεδρος του οργανισμού End National Debt δήλωσε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω για την Ελληνική γη στα κατεχόμενα:

«... να επανακτήσουν την γη των προγόνων τους. Μόλις λοιπόν ο κ. Σώρρας και εμείς ακούσαμε αυτή τη φωνή, με εντολή του κ. Σώρρα δημιουργήθηκε ήδη μία καινούργια τράπεζα που ονομάζεται Τράπεζα Γής της Κύπρου. Cyprus Motherland Land Bank. Σε αυτή την τράπεζα κατατίθενται 20 δις δολάρια και όποιος Ελληνοκύπριος επιθυμεί να πουλήσει την περιουσία του στα κατεχόμενα θα πηγαίνει στην τράπεζα θα καταθέτει τους τίτλους ιδιοκτησίας και εάν εις το μέλλον επιθυμεί να επανακτήσει την γη του θα αποπληρώνει το αυτό τίμημα ...Ένας λοιπόν πολύ σημαντικός άνθρωπος ο οποίος μας είπε, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, εάν γινόταν αυτή η κίνηση, θα μπορούσαμε να είχαμε τουλάχιστον το 70% των γαιών της Κύπρου. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή το απόγευμα, 4 η ώρα, 600 δις για την Ελλάδα 50 δις για την Κύπρο. Επιπλέον 20 δις θα κατατεθούν την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τον κ. Σώρρα εφόσον έχει την ώρα να μεταβεί στο Τορόντο για την χρηματοδότηση της Τράπεζας Γής...».

Ευτυχώς, στελέχη της Κυπριακής κυβέρνησης απέρριψαν την πρόταση. Όλες οι αποδείξεις δείχνουν τον κ. Σώρρα να έχει ένα σκιώδη ρόλο και να λειτουργεί σαν δάκτυλος ξένων μυστικών υπηρεσιών. Σε δηλώσεις του στον HellasFM της Νέας Υόρκης μιλάει για συναντήσεις με στρατηγούς της CIA και συζητήσεις για τη Μέση Ανατολή. Παρόμοια, η επιστολή του κ. Εμμανουήλ Λαμπράκη προς τον Θεόδωρο Καρυώτη, μιλάει για σχέσεις της οργάνωσης με τις ίδιες μυστικές υπηρεσίες.

Αναφορικά με την τράπεζα για την αγορά εκτάσεων στην τουρκοκρατούμενη Κύπρο, ο προβληματισμός είναι εμφανής. Οι Κύπριοι αδερφοί μας, που έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, μπορούν να δικαιωθούν στα διεθνή δικαστήρια αφού υπάρχει νόμιμη διαδικασία να πάρουν πίσω τις περιουσίες τους. Γιατί κάποιος να προσπαθήσει να αγοράσει από τους Τούρκους σφετεριστές ελληνικές περιουσίες και να τους αποδώσει χρήματα; Και αν αυτά τα ακίνητα πουληθούν σε τρίτο, μήπως ουσιαστικά δυσκολεύουν οι δικαστικές κινήσεις των θιγομένων;

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι καθαρά θέμα αναγνώρισης των τουρκικών εγκλημάτων. Ο κ. Σώρρας και ο κ. Λαμπράκης, έχουν αποδεχθεί μια ιδέα νομιμοποίησης των κτηνωδιών των Τούρκων και μετατροπής του προβλήματος σε κτηματομεσιτικό.

Ποιούς συμφέρει μια τέτοια κίνηση; Φυσικά όχι τους Κύπριους. Φυσικά όχι το Έθνος. Απαιτούμε εξηγήσεις από τον κ. Σώρρα σχετικά με τις παραπάνω αποκαλύψεις.

Γεώργιος Γιαβής
Επιχειρηματίας, Τρίπολη

Γεώργιος Γιαλτουρίδης
Επιχειρηματίας, Βοστώνη, ΗΠΑ

Θεόδωρος Καρυώτης
Καθηγητής Πανεπιστημίου, Washington, ΗΠΑ

Ελευθέριος Ρήνος
Ιατρός, Ρόδος

http://taxalia.blogspot.com/2013/03/600.html

eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: