Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ακόμα ένα ψέμα του Σαμαρά: Χαράτσι και για το 2013!!



Ακόμη μια φορά ανακόλουθος των εξαγγελιών και προεκλογικών του δεσμεύσεων παρουσιάζεται ο πρωθυπουργός της χώρας και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Εκείνος ο οποίος με στόμφο και -προεκλογική και ανέξοδη- πυγμή διατράνωνε την κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ, και την αντικατάστασή του από τον ενιαίο φόρο ακινήτων, προχωρά σε άτακτη υποχώρηση μπροστά στις απαιτήσεις της τρόικα.

Επί της παρούσης λοιπόν, η τρόικα απαιτεί την διατήρηση της είσπραξης του χαρατσιού από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, μιας και τα σχέδια για τον ενιαίο φόρο ακινήτων έχουν καθυστερήσει με τη λήψη των σχετικών αποφάσεων να μετατίθενται για το τέλος της χρονιάς, καθιστώντας το όλο εγχείρημα επισφαλές. Επιπλέον, οι πρόσφατα διατυπωμένες επικρίσεις των στελεχών της Τρόικας για την φοροεισπρακτική αδυναμία των ελεγκτικών μηχανισμών, έχει σημάνει καμπανάκι συναγερμού στο επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών. Ο αρμόδιος υπουργός προτίθεται να ρίξει στο κυνήγι των φόρων και των ληξιπρόθεσμων οφειλών περί τις 4.000 υπαλλήλους του υπουργείου, προκειμένου να βελτιωθεί ο εισπρακτικός τομέας, ο οποίος συγκέντρωσε τα επικριτικά βέλη της αναφοράς της Τρόικας.

Ουδεμία πλέον έκπληξη προκαλεί το σάλπισμα άτακτης υποχώρησης του Σαμαρά και της κυβέρνησής του, μπροστά στις απαιτήσεις των ευρωπαίων ελεγκτών. Η εξαπάτηση του Ελληνικού Λαού από τον σημερινό πρωθυπουργό, ο οποίος κέρδισε τις τελευταίες εκλογές με τις περίφημες δεσμεύσεις περί αναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, κατάργησης του χαρατσιού και λοιπές άλλες φαιδρότητες, δε μπορεί να συνεχίζεται στο διηνεκές. Τα συνειδητά ψεύδη του κυρίου Σαμαρά και της παράταξής του δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν για καιρό στο σκότος της επιμελούς απόκρυψης. Αργά και σταθερά, μία-μία οι προεκλογικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας γκρεμίζονται και μαζί τους γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της κυβέρνησης των υποτακτικών των διεθνών κερδοσκόπων, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην τελευταία ελπίδα του Λαού μας, η οποία δεν είναι άλλη από τη μοναδική φωνή της Εθνικής Αντίστασης, τη Χρυσή Αυγή.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: