Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ο Δήμαρχος διώχνει οικογένεια άστεγων Ελλήνων από τον παλαιά γραφεία του ΟΣΕ Κορίνθου... την ώρα που κάνει τα στραβά μάτια σε εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο ίδιο μέρος!! Βίντεο!!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ!!!!!!!

Το Σάββατο 28/7/2012 ο συναγωνιστής της Χρυσής Αυγής κ.Ευστάθιος Μπούκουρας παρευρέθηκε στα παλαιά γραφεία του Ο.Σ.Ε στην Κόρινθου όπου και κατοικεί μέσα εκεί μια Ελληνική οικογένεια με τρία ανήλικα παιδιά. Ο κ.Πνευματικός θεώρησε σωστό,καθώς πέρασε στα χέρια πλέον του Δήμου το κτίριο,να κάνει έξωση στην οικογένεια που έχει βρει ένα καταφύγιο λόγω οικονομικών προβλημάτων . Ο βουλευτής Κορινθίας κ.Ευστάθιος Μπούκουρας και ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει εξ'ολοκλήρου την ευθύνη του να βρει μία στέγη και τρόφιμα γι'αυτούς τους Έλληνες πολίτες έτσι ώστε να συνεχίσουν την ζωή τους με αξιοπρέπεια,κάτι ....που τους το στέρησε το Ελληνικό κράτος



xrushaughpurinaskorinthou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: