Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

324 κιλά χασίς έφερναν από την Αλβανία δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»


324 κιλά χασίς έφερναν από την Αλβανία δύο «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες»
Ούτε μια μέρα δε μπορούμε να παύσουμε να ασχολούμαστε με τα «κατορθώματα» των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», οι οποίοι δε σταματούν να εγκληματούν!
Το Σάββατο, λοιπόν, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων άλλοι δύο νεαροί «κακόμοιροι κ.τ.λ.», εξ’ Αλβανίας, οι οποίοι επιχείρησαν να μπάσουν στην Ελλάδα την τεράστια ποσότητα των 324 κιλών χασίς!
Η σύλληψη των δύο μεγαλοεισαγωγέων ναρκωτικών ήταν περιπετειώδης. Αρχικά, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ένα αυτοκίνητο που εκινείτο ύποπτα και το σταμάτησαν για έλεγχο. Από τον έλεγχο προέκυψε λαυράκι: 141 δέματα με χασίς, συνολικού βάρους 151 κιλών και 235 γραμμαρίων. Ο 27χρονος Αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου, ομολόγησε πως είχε παραλάβει τα δέματα από κοντινό δάσος και ότι υπήρχε και προπομπός, με άλλο αυτοκίνητο. Έτσι, μετά από λίγο συνελήφθη και ο δεύτερος Αλβανός, σε κοντινή απόσταση. Εν συνεχεία, οι συλληφθέντες Αλβανοί υπέδειξαν το σημείο που ήταν κρυμμένα και τα υπόλοιπα δέματα με τα ναρκωτικά, σε δασώδη περιοχή. Επρόκειτο για άλλα 99 δέματα, που περιείχαν χασίς βάρους 173 κιλών και 585 γραμμαρίων! Συνολικά, η ποσότητα του χασίς που θα δηλητηρίαζε τα ελληνόπουλα, ήταν 324 κιλά!
Να τους χαίρονται, λοιπόν, τους «κακόμοιρους κ.τ.λ.» οι ντόπιοι και ξένοι… συμπαραστάτες τους!
http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/324-kila-chasis-efernan-apo-thn-albania-duo-kakomoiroi-oikonomikoi-metanast

Δεν υπάρχουν σχόλια: