Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...!!



Εκατοντάδες Εθνικιστές παρευρέθηκαν χθες στην αντικατοχική εκδήλωση που διοργάνωσε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, το οποίο και απέκλεισαν για αρκετές ώρες αφού δεν επιτρεπόταν η διέλευση από και προς τα κατεχόμενα εδάφη μας.

38 χρόνια μετά, πέρασε το μήνυμα πως κανένας δεν ξέχασε παρά τις όποιες μεθοδεύσεις προσπαθούν οι διάφοροι πολιτικάντηδες. Μπροστάρηδες πάντα οι Εθνικιστές, που κρατούν ψηλά τα λάβαρα του αγώνα, για μια Κύπρο Ελεύθερη ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, με τρισάγιο που τελέστηκε από τον προσκεκλημένο μας, Μητροπολίτη Κυρήνειας, για τους πεσόντες κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής του 74. Με το πέρας του τρισαγίου ακολούθησαν ομιλίες από τον εκπρόσωπο της Τ.Ο. Πάφου, Μιχαλάκη Μιχαήλ, εκπρόσωπο του Μετώπου Νεολαίας και Τ.Ο. Λεμεσού, Μαρίνο Αριστείδου και τον εκπρόσωπο της Τ.Ο. Λευκωσίας, Γεάδη Γεάδη.

Στην συνέχεια, ακολούθησε ομιλία από τον εκλεκτό προσκεκλημένο μας της Βουλής των Ελλήνων, συναγωνιστή Πολύβιο Ζησιμόπουλο, βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που άφησε πίσω τις κλειστές αίθουσες, τις δεξιώσεις και κατέβηκε στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας για να διαδηλώσει μαζί μας για τα δίκαια των Ελλήνων της Κύπρου, δείχνοντας έτσι με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι παρά τα όποια αξιώματα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αισθάνονται την Κύπρο σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους, ελλαδίτες πολιτικάντηδες, που πριν κάποια χρόνια δήλωναν πως «η Κύπρος κείται μακράν» και όλους τους υπόλοιπους που σιωπούσαν και αποδέχονταν τις οποιεσδήποτε παρόμοιες δηλώσεις.

Το κλείσιμο των ομιλιών έγινε από το Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), συναγωνιστή Χρίστο Χρίστου, μέσα από μια πύρινη ομιλία, καταρρίπτοντας μέσω αυτής διάφορους μύθους που δημιούργησαν οι πολιτικάντηδες και συντηρούν μέχρι σήμερα για τα οποιαδήποτε συμφέροντα τους.

Με το πέρας τον ομιλιών τελέστηκε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη των θυμάτων, του μαύρου για την Κύπρο, Ιούλη, και στην συνέχεια οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τον Εθνικό Υμνό, με όλη την δύναμη της ψυχής τους, μέχρι να φτάσει στα αυτιά των Τούρκων στρατιωτών που βρισκόντουσαν μόνο λίγα μέτρα μακριά μας.

Στην συνέχεια τα μέλη μας με πλήρη πειθαρχία και έντονο παλμό, πορεύτηκαν στους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύουσας και βροντοφώναξαν συνθήματα εναντίων της τουρκικής εισβολής, κατά της ομοσπονδίας, υπέρ των πραγματικών αγωνιστών και αδελφών μας, των αντρών της ΕΛΔΥΚ, υπέρ των νόμιμων δικαιωμάτων μας που καταπατούνται από το 74, και υπέρ της Ελληνικότητας της Κύπρου. Αποδέκτες όλοι οι πολιτικάντηδες μας, πάσης αποχρώσεως, και με σκοπό να ξυπνήσουν συνειδήσεις των υπολοίπων συμπατριωτών μας που ζούνε εγκλωβισμένοι στις κάλπικες υποσχέσεις των πολιτικών κομμάτων.

Η πορεία κατέληξε έξω από τα πολιτικά γραφεία του κόμματος μας, στην οδό Ανδρέα Αραούζου, όπου και δόθηκε εκεί η λήξη της εκδήλωσης.

Το μήνυμα πέρασε, η Εθνική αντίσταση ξεκίνησε και συνεχίζεται. Δυστυχώς, για κάποιους οι Εθνικιστές ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ. Το αντικατοχικό αίσθημα που εδώ και αρκετά χρόνια κάποιοι, με υποχθόνιο τρόπο προσπαθούν να σκοτώσουν, άρχισε σιγά-σιγά να αναζωπυρώνεται. Η φλόγα θα γίνει πυρκαγιά, που στο πέρασμα της θα κάψει όλους τους επαναπροσεγγιστές και τα ύπουλα σχέδια τους.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

stoxos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: