Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Βορίδης: Να πληρώνει ο λαός για να τα κονομάνε οι μεγαλοεργολάβοι…

Βορίδης: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα μείωσης διοδίων…»
Συνέντευξη τύπου προς τα αγαπημένα του ΜΜΕ έδωσε ο νέος υπουργός Μεταφορών κ.τ.λ. –και πάλαι ποτέ «υπερπατριώτης»- Μάκης Βορίδης. Για μια ακόμη φορά απέκλεισε την πιθανότητα να μειωθούν οι τιμές των διοδίων: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει θέμα μείωσης διοδίων υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες». Θα είχε ενδιαφέρον αν τον ρωτούσε –αλλά δεν τον ρώτησε…- κάποιος από τους παρευρισκομένους δημοσιογράφους, να πει τι ακριβώς εννοεί όταν λέει «υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες». Να μας το κάνει πιο… λιανά.
Εννοεί προφανώς ότι η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και τους… κακόμοιρους τους μεγαλοεργολάβους (που συμβαίνει, όλως τυχαίως, να είναι και «νταβατζήδες» των ΜΜΕ) που λυμαίνονται τα έσοδα των διοδίων; Γι’ αυτό δεν μπορούν να γίνουν μειώσεις «υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες»; Ο λαός, όμως, μπορεί «υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες» να πληρώνει τα… κερατιάτικα για να θησαυρίζουν οι κάθε λογής μεγαλοκαρχαρίες!
Αυτή είναι η λογική των νεοφιλελεύθερων υπουργών του ΛάΟΣ! Τέλος, ο κατά δήλωσή του «εθνικοφιλελεύθερος»  κύριος Μάκης χαρακτήρισε το «ξεπάγωμα» των μεγάλων έργων «προτεραιότητά» του. Τουτέστιν, κι άλλα φράγκα για τους… εθνικούς μας εργολάβους, κι άλλα βάρη για τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό!
Αυτό είναι το Λά.Ο.Σ!
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/12/08/%ce%bc-%ce%b2%ce%bf%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%b7%cf%83-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%bb%ce%b1%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια: