Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Τουρκική κορβέτα στο Σούνιο, τουρκικά μαχητικά στο κεντρικό Αιγαίο…

Επίσκεψη μας έκαναν πριν λίγες ώρες οι μογγόλοι γείτονές μας. Με την ανοχή και συγκατάβαση της τριμερούς συγκυβέρνησης των εξωμοτών, βεβαίως-βεβαίως. Και των καινούργιων πιονιών κκ. Δήμα, Ξενογιαννακοπούλου (ΥΠΕΞ), Αβραμόπουλου (ΕθνΑμυν) και λοιπής ανθελληνικής συντεχνίας.
Σε ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, λοιπόν, πληροφορούμαστε ότι η τουρκική κορβέτα «ΒΕΥΚΟΖ» απέπλευσε χθες βράδυ από τη Σμύρνη, εισήλθε στις 20:00 σε ελληνικά χωρικά ύδατα, και κινούμενη μεταξύ Εύβοιας-Άνδρου έφτασε μέχρι το Σούνιο και τον Καφηρέα. Την ίδια περίπου ώρα, τουρκικά F-16 εισήλθαν στο κεντρικό Αιγαίο και παρέμειναν στην περιοχή, όταν και αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη. Η κορβέτα εξήλθε, σήμερα το πρωί, των εθνικών χωρικών υδάτων, αφού πρώτα έκοψε… κίνηση από την Κέα, Κύθνο, Σαντορίνη και Ανάφη.
Για τον εφησυχασμό όσων αγωνιούντων διαβάζουν αυτές τις αράδες, οι “φίλοι” μας ήταν υπό διαρκή παρακολούθηση από το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού… Ε, και; θα μας πείτε.
Αφού στην εξωτερική και αμυντική πολιτική αυτού του έρμου τόπου ισχύει η πάγια τακτική του «δώσε θάρρος στον χωριάτη…». Με ποιο δικαίωμα και ποιο θάρρος; Μήπως με το δικαίωμα που παραχωρήθηκε συνειδητά και με το αζημίωτο από τους ψηφισμένους και συνυπεύθυνους πολιτικάντηδες του Γραικυλιστάν, τους δήθεν αντιπροσώπους του Ελληνικού λαού; Μήπως με την ακολουθούμενη πολιτική για παροπλισμένα πλοία και αεροσκάφη, παροπλισμένους (ψυχικά και ηθικά) στρατιωτικούς και τυφλή υπακοή στις διαταγές των εξωμοτών ιθυνόντων, περί υποτακτικής και παθητικής στάσης απέναντι στα όποια παιχνίδια της τουρκιάς; Ναι, ο στόχος επιτυγχάνεται αθόρυβα και σταδιακά: αποδυνάμωση των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και εγκατάλειψη των εθνικών μας ζητημάτων στις βαλλόμενες, από τους εποφθαλμιούντες γείτονές μας, περιοχές: στο Αιγαίο, στη Θράκη, στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, στα Δωδεκάνησα, στην Κύπρο. Να αλωνίζουν, ως όρνεα, οι προαιώνιοι και οι νεόκοποι εχθροί μας, και να διαμελίζουν την πατρίδα μας. Και ο Έλληνας, αποχαυνωμένος από τα οικονομικά του ζόρια, έρμαιο της (εκ ρουσφετολογικής πλάνης) τύχης του και συνειδητά αμέτοχος σε μια γνήσια εθνική αντίδραση.
Όσοι «ζωντανοί», αντισταθείτε! Όχι σε όλους τους προδότες και απάτριδες πολιτικάντηδες που εκτελούν συνειδητά διατεταγμένη υπηρεσία για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας μας! Ή τώρα ή ποτέ!
http://xryshaygh.wordpress.com/2011/12/01/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b2%ce%ad%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%ce%ac/

Δεν υπάρχουν σχόλια: