Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Εφοπλιστής και πρώην στέλεχος της Goldman Sachs ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

 

Εφοπλιστής και πρώην στέλεχος της Goldman Sachs ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ένας άνθρωπος, που μας έρχεται κατ’ ευθείαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καλή ώρα σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου…, είναι ο νέος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ! Ο Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος σε μία συνέντευξή του όταν πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία είχε πει ότι θα προσφέρει έργο στην Πατρίδα γιατί με την διακυβέρνησή του θα εξευτελίσει την αριστερά. Όχι και πως χρειαζόταν και μεγάλη προσπάθεια γι’ αυτό, αφού το πλούσιο σε ποινικό μητρώο παρελθόν των στελεχών της εγγυάται γι’ αυτό. Ποιος ξεχνά έναν πρώην Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, ο οποίος στην δεκαετία του ’20 είχε πάρει 15.000 δολάρια από την Μόσχα για το κόμμα και είπε ότι τον λήστεψαν φασίστες και μετά μετανάστευσε στην Αμερική όπου έγινε πάστορας! Πρόκειται για τον σύντροφο Σαργολόγο. Όσο για τον μεγάλο τους ήρωα, τον Άρη Βελουχιώτη, είναι γνωστό ότι είχε φάκελο σαν διαρρήκτης. 

Η νέα αριστερά όμως προτιμά από την προλεταριακή αγυρτεία την νόμιμη καπιταλιστική ληστεία. Έτσι, υποψήφιος πρόεδρος για τον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ένας 35χρονος υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές ονόματι Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είναι κατά δήλωσή του αυτοδημιούργητος εφοπλιστής στα 35 του και είχε εργαστεί σαν στέλεχος στην μεγαλύτερη μαφία του καπιταλισμού την γνωστή Goldman Sachs! Μέσα στο πρόγραμμά του και τις προτάσεις του ο Κασσελάκης θέτει σε προτεραιότητα την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, τον διαχωρισμό κράτους Εκκλησίας και την κατάργηση των βουλευτικών προνομίων. 

Απ’ ό,τι φαίνεται αποτελεί επιλογή του Τσίπρα, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θαυμάζει τον Μάο και ονόμασε τον γιο του Ερνέστο προς τιμή του Τσε Γκεβάρα. Ο νέος Τσε Γκεβάρα είναι εφοπλιστής και δουλεύει στην Wall Street…. Αυτή είναι η αριστερά και αυτή ήταν πάντα! Ήταν από την ίδρυσή της το δεκανίκι του αντεθνικού καπιταλισμού, του οποίου μόνος αντίπαλος είναι ο Λαϊκός και Κοινωνικός Εθνικισμός.

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: