Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Ο Απόστολος, που δεν ήταν Αλβανός και η σύλληψη των εμπρηστών λαθρομεταναστών!

 

Ο Απόστολος, που δεν ήταν Αλβανός και η σύλληψη των εμπρηστών λαθρομεταναστών

Η ΕΛΑΣ έκανε το αντιρατσιστικό της καθήκον και μαζί με αυτήν οργίασαν τα ΜΜΕ για τον… Αλβανό, που συνέλαβε τους δυστυχείς λαθρομετανάστες ως εμπρηστές. Μόνο που αποδείχθηκε ότι ήταν εμπρηστές και παραπέμπονται 13 από αυτούς σε δίκη. Φαρμάκι έσταζε ο πληρωμένος τελάλης του MEGA για το πως είναι δυνατόν να συλλαμβάνει ένας πολίτης άλλους πολίτες! Από που κι ως που γίνανε πολίτες της Ελλάδος όσοι περνάνε παράνομα τα σύνορά μας; Και βεβαίως δεν παρέλειψαν να ρίξουν δηλητήριο και χολή ότι αυτός που τους συνέλαβε ήταν “Αλβανός”. Μόνο και μόνο το μικρό του όνομα Απόστολος δείχνει ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και οι Ορθόδοξοι που ζούσαν στην Νότιο Αλβανία, δηλαδή την πάντα Ελληνική Βόρειο Ήπειρο, είχαν πάντα συνείδηση Ελληνική και δημιούργημα της εθνογένεσης-τερατογένεσης του αλβανικού κράτους, αλλά και κάποιων οικουμενιστών της δικής μας Εκκλησίας είναι το να είναι κανείς και Ορθόδοξος και Αλβανός.

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Απόστολο (τον “Αλβανό”) να φέρει περήφανα επάνω στην μπλούζα του την Ελληνική Σημαία. Πόσο Αλβανός αλήθεια είναι; Σε άλλη φωτογραφία τον βλέπουμε με τον Ορθόδοξο Ιερέα και επίσης στην παραδίπλα να κρατάει περήφανα την Ελληνική Σημαία στην περιφερειακή διοίκηση της περιοχής. Και τον κατηγορούν ότι δεν είναι Έλληνας αυτοί που με πάσα ευχαρίστηση βλέπουν να καίνε Ελληνικές Σημαίες και δεν λένε λέξη… Όσο για το επώνυμο Τότα, το έχουν και πολλοί καθαροί Έλληνες με το τελικό σίγμα στο τέλος Τότας. Ανοίξτε έναν τηλεφωνικό κατάλογο και θα βρείτε πολλούς.

Σχετικά τώρα με το συμβάν. Από την δήλωση του συνηγόρου του, που έθαψαν βέβαια τα κανάλια, και τα εξής:

“Κατά την τέταρτη μέρα των πυρκαγιών που πλήττουν την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε από τον ανωτέρω πληθώρα εμπρηστικών μηχανισμών εντός του αστικού ιστού σε κατοικημένη περιοχή και συγκεκριμένα στην Ν. Χιλή και λίγα μόλις μέτρα από την οικογενειακή επιχείρηση του ανωτέρω,  στην οποία διαμένει και η εξαμελής οικογένειά του.

Πλησίον των εμπρηστικών μηχανισμών εντόπισε επ’ αυτοφώρω ομάδα μη νόμιμων μεταναστών να επιχειρεί να τους πυροδοτήσει.

Άμεσα ασκώντας το νόμιμο δικαίωμα του κατ΄ άρθρο 275 ΚΠΔ , πρόεβη σε αποτροπή και σύλληψη της εγκληματικής ομάδας η οποία έφερε όπλα και κάλεσε ΑΜΕΣΩΣ τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.”

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: