Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

20% η δημοτικότητα του Μιχαλολιάκου το 2012! Αλήθειες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 

20% η δημοτικότητα του Μιχαλολιάκου το 2012! Αλήθειες για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

Επειδή οι αρουραίοι του διαδικτύου με τις ασημένιες μύτες λένε του κόσμου τα ψέματα για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και προσπαθούν με κάθε τρόπο να πουν ότι τυχαία βρέθηκε στην ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο τότε Γενικός Γραμματέας και επέτυχε τα όσα επέτυχε, σας παραθέτουμε για να βγάλουν τον σκασμό, που δεν πρόκειται να τον βγάλουν γιατί πληρώνονται με μοναδική τους αποστολή να λασπολογούν αυτόν που ένωσε τον Εθνικιστικό χώρο, σας παραθέτουμε ένα δημοσίευμα εκείνης της εποχής σύμφωνα με το οποίο ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος περνούσε σε δημοφιλία τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο και το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε δημοφιλία 21%! Διαβάστε σχετικά:

https://www.argolikeseidhseis.gr/2012/10/72-15.html 

12 Οκτωβρίου 2012 – Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή

“Εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά την πίστη των πολιτών ότι μπορεί να εξέλθει η χώρα από την κρίση και ειδικότερα ότι αυτό μπορεί να το επιτύχει η νυν κυβέρνηση αποτυπώνεται στο Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή. Σε σχέση με τον Ιούνιο οι πολίτες απορρίπτουν μαζικά το Μνημόνιο πλέον: Από το 29% η αποδοχή έχει πέσει στο 19% και από το 61% η απόρριψη έχει φτάσει στο 72% των πολιτών! 

Το κακό για τους μνημονιακούς είναι ότι οι πολιτικές τους εφεδρείες εξαντλούνται ταχύτατα. Δεν υπάρχει πια άλλη ΝΔ και Σαμαράς. Πάντως, ακόμα ο Σαμαράς αποτελεί το “δυνατό χαρτί” της ΝΔ, όπως θα δούμε εν συνεχεία …

Επίσης η οργή και η αγανάκτηση πάντως των πολιτών συνεχίζει να αυξάνεται (23% το Σεπτέμβριο – 28% τον Οκτώβριο), με το 80% να θεωρεί ότι τα πράγματα πηγαίνουν σε λάθος δρόμο, το 72% να τάσσεται κατά του Μνημονίου και το ίδιο ποσοστό (72%) να δηλώνει ότι αντιμετωπίζει δυσκολία με τα εισοδήματά του.

Από εκεί και πέρα έχουμε ορισμένα εντυπωσιακά ευρήματα για την Χρυσή Αυγή, που παρά το γεγονός ότι βάλλονται πανταχόθεν από το ΚΚΕ μέχρι τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εμφανίζουν εξαιρετική βελτίωση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, με τον ηγέτη του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκο να ισοψηφεί σε θετικές ψήφυς με τον Ε.Βενιζέλο σε ότι αφορά την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών (20/100), αλλά να προηγείται στο συγκεκριμένο τεστ σε ότι αφορά τις αρνητικές γνώμες: Περισσότεροι πολίτες (77/100) έχουν αρνητική γνώμη για τον Ε.Βενιζέλο, παρά για τον Ν.Μιχαλολιάκο (72/100)! …

Επίσης η Χρυσή Αυγή περνά το ΠΑΣΟΚ στο ερώτημα για την δημοφιλία των κομμάτων ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης με 21 έναντι 19/100! Εκεί που αναδεικνύεται η δυναμική της Χρυσής Αυγής είναι στο ότι από το 16% του Ιουνίου η δημοφιλία της τώρα φτάνει στο 21%”

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: