Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Η γιαγιά στα Lidl, το σύστημα που παράγει τη φτώχεια και οι ψηφοφόροι που την διαιωνίζουν!

 

Η ιστορία με την γιαγιά που αναγκάστηκε να κλέψει για να φάει στα Lidl, είναι λίγο πολύ γνωστή. Και πολλοί ήταν αυτοί που συγκινήθηκαν. Μάλιστα, κάποιοι απ’ αυτούς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν την κατάσταση. Αλλά…

Μακάρι, η συγκεκριμένη γιαγιά και μόνο αυτή, να ήταν φτωχή. Θα λυνόταν εύκολα το πρόβλημά της. Δυστυχώς όμως, στην ίδια θέση μ’ αυτήν είναι εκατομμύρια Έλληνες κι Ελληνίδες, νέοι και γέροι!

Η φτώχεια δεν έρχεται από μόνη της, ούτε είναι φυσικό φαινόμενο. Είναι παράγωγο του συστήματος που κυβερνά την Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση και κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους! 

Υπεύθυνοι δε για τη φτώχεια στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο οι πολιτικάντηδες του κατεστημένου, ούτε οι κρατικοδίαιτοι αεριτζήδες που υποδύονται τους «επιχειρηματίες», με «εγγύηση δημοσίου». Είναι κι αυτοί που στηρίζουν και ψηφίζουν τα κόμματα που φτωχοποιούν τους Έλληνες! Τα ίδια κόμματα που στηρίζουν οι ολιγάρχες του πλούτου! Πολλοί, λοιπόν, ήταν που συγκινήθηκαν από την ιστορία της γιαγιάς. Αλλά, αν συνεχίσουν να έχουν την ίδια πολιτική συμπεριφορά, αύριο θα βρεθούν αυτοί στη θέση της!

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: