Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Πορτοσάλτε του Μητσοτάκη: «Βενζίνη δεν βάζουν οι φτωχοί, παίρνουν λεωφορείο»



Έτοιμη την έχει την απάντηση στο πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που έχει γονατίσει τα λαϊκά στρώματα, η κυβέρνηση των ελίτ και τα μπουκωμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της! Πως… δεν αφορά τους φτωχούς, γιατί οι φτωχοί «δεν έχουν αυτοκίνητο», «δεν τρώνε κρέας», κ.τ.λ. Όπως η Μαρία Αντουανέτα, που όταν της είπαν πως οι φτωχοί δεν έχουν ψωμί να φάνε, αναρωτήθηκε «και γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι»!

Δεν είναι τυχαίο, είναι κυβερνητική γραμμή! Την οποία, πρώτος «έριξε» ο… αριστοκράτης υπουργός Σκυλακάκης, λέγοντας πως η κυβέρνηση των πλουσιόπαιδων δεν προτίθεται να μειώσει το φόρο στα καύσιμα, γιατί έτσι κι αλλιώς οι φτωχοί… δεν έχουν αυτοκίνητο.

Ε, τα ίδια επανέλαβε σήμερα και ο γνωστός παπαγάλος του μητσοτακισμού, Άρης Πορτοσάλτε: «Θα πάμε στα λόγια του Σκυλακάκη. Την βενζίνη δεν θα πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…».

Την παρατήρηση δε άλλου δημοσιογράφου, πως «Και οι φτωχοί έχουν αμάξι. Ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία. Μα παλιό, μα φθηνό αμάξι και οι φτωχοί έχουν αμάξι και ειδικά οι οικογενειάρχες», ο Πορτοσάλτε την χαρακτήρισε «επέλαση του λαϊκισμού» και συνέχισε στο ίδιο τέμπο: «Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ».

Αυτά υφίσταται όποιος φτωχός ψηφίζει το κόμμα των πλουσιόπαιδων του Ψυχικού και της Εκάλης και το κάνει κυβέρνηση! 

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: