Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Πέντε κοπέλες καταγγέλλουν τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για σεξουαλική κακοποίηση ενώ ήταν ανήλικες

 

Σε βάρος του μουσικού που συνεργαζόταν για χρόνια με το συγκρότημα των Πυξ Λαξ κατατέθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών μηνυτήρια αναφορά – κόλαφος εναντίον του. 

Μορφή χιονοστιβάδας φαίνεται πως παίρνουν πλέον οι καταγγελίες σε βάρος του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με γνωστό συγκρότημα ελληνικής μουσικής και το 2019 καταδικάσθηκε για ασέλγεια σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας. 

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, σε βάρος του μουσικού κατατέθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών μηνυτήρια αναφορά – κόλαφος εναντίον του. Η αναφορά προέρχεται από πέντε γυναίκες που καταγγέλλουν το μουσικό για σεξουαλική κακοποίηση. Μάλιστα, κατά πληροφορίες, οι καταγγέλλουσες αναφέρουν ονόματα και γεγονότα και άλλων κοριτσιών, προκειμένου και αυτά να κληθούν από την εισαγγελία. 

Σύμφωνα με το Law and Order, οι γυναίκες, τέλος που κατέθεσαν την αναφορά φέρονται να μην έχουν καμία σχέση μεταξύ τους αλλά να αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους. 

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους» αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος των γυναικών Παν. Παπαϊωάννου, και επισημαίνει: «Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια που ποικίλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

https://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: