Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Ουκρανοί δολοφόνησαν δύο ομογενείς μας! Να παύσει άμεσα κάθε «διευκόλυνση» προς ΗΠΑ και ΝΑΤΟ από τις βάσεις στην Ελλάδα!

 

Το πρώτο χτύπημα στην Ουκρανία έγινε, με θύτες Ουκρανούς στρατιώτες και θύματα Έλληνες ομογενείς! Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, τρεις Ουκρανοί στρατιώτες (ή μήπως παραστρατιωτικοί;) πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο ομογενείς μας και τραυμάτισαν άλλους δύο, στο χωριό Γράνιτνα, το οποίο βρίσκεται στην Ανατολική Ουκρανία, κοντά στα ρωσσο-ουκρανικά σύνορα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, η διπλή δολοφονία και οι τραυματισμοί των ομογενών μας, έγιναν «για ασήμαντη αιτία», ενώ τα μιλημένα ελληνόφωνα ΜΜΕ κυκλοφορούν εδώ και λίγη ώρα την δήθεν «είδηση» ότι οι δολοφόνοι είχαν μεθύσει με βότκα, για να αποπροσανατολίσουν από τους πραγματικούς λόγους των δολοφονικών επιθέσεων! 

Η αλήθεια είναι ότι η διπλή δολοφονία εντάσσεται στο κλίμα προκλήσεων και τρομοκρατίας που ασκεί η ουκρανική πλευρά κατά πάντων των μη Ουκρανών της περιοχής, με σκοπό να τους αναγκάσουν να φύγουν από τις εστίες των προγόνων τους! 

Και αν υπήρχε ένα στοιχειωδώς σοβαρό ελληνικό κράτος* που προστατεύει τους Έλληνες όπου γης, κι όχι μια άθλια μαριονέτα των Αμερικανών ζητωπόλεμων, το λιγότερο που θα έκανε θα ήταν να ανακοινώσει άμεσα την παύση κάθε «διευκόλυνσης» προς τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, από τις βάσεις στην Σούδα και την Αλεξανδρούπολη, που στρέφονται πεντακάθαρα κατά της Ρωσσίας και υπέρ του κράτους των δολοφόνων των ομογενών μας! 

*Σ’ ένα Εθνικό Κράτος βεβαίως, δε θα υπήρχαν καν αμερικανικές βάσεις, ούτε στην Σούδα, ούτε στην Αλεξανδρούπολη, ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα και η εξωτερική μας πολιτική θα είχε άλλον προσανατολισμό!

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: