Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Σχετικά με μία δημοσκόπηση

 

Πόσο πιθανό θα ήταν στον καιρό της 21ης Απριλίου να δηλώσει κάποιος σε μία δημοσκόπηση ότι θα ψηφίσει ΚΚΕ; Μάλλον απίθανο… Σχεδόν ανάλογο είναι και το να δηλώσει ένας πολίτης την πρόθεση να ψηφίσει Χρυσή Αυγή μετά από όσα έχουν γίνει και με τον ιδρυτή του Κινήματος στην φυλακή. 

Πάρα ταύτα σε δημοσκόπηση (“ΤΟ ΒΗΜΑ”, 14/11/2021) η Χρυσή Αυγή λαμβάνει 1,2% και αυτό με ποταμούς προπαγάνδας ότι η Χρυσή Αυγή δεν… υπάρχει! Αδιευκρίνιστη ζώνη σχεδόν το 30%, ποσοστό στο οποίο είναι σίγουρο ότι υπάρχει ποσοστό της Χρυσής Αυγής κατά πολύ μεγαλύτερο του 1,2%!

Αυτό σημαίνει ότι παρ’ όλο τον πόλεμο εξοντώσεως το ΚΙΝΗΜΑ δεν έχει τελειώσει όπως λένε οι λακέδες του αντεθνικού καθεστώτος και οι “πατριώτες” Δελλαπατρίδηδες.

Σε ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις η ΜΟΝΗ Αληθινή δημοσκόπηση είναι οι εκλογές και η Χρυσή Αυγή δεν έχει πει την τελευταία λέξη.

https://xrisiavgi.com

2 σχόλια:

Nemesiss είπε...

22/11/21, 11:00 π.μ.
.
Τηλεφώνημα - Δημοσκόπηση Pulse
.
Αυτούς τους επιτρέπω (λέω πάντα «ΝΑΙ») να μου ξανατηλεφωνήσουν.
.
Τα 2/3 των Ερωτήσεων ήταν για το ΚΙΝΑΛ (μπατσοκ), τι κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια δηλαδή για το από ποιους είναι η συγκεκριμένη δημοσκόπηση.
.
Σε όλες απάντησα «Δεν με ενδιαφέρει», δεν είχε καλύτερη...
.
Αρκετές ερωτήσεις για το εμβόλιο και την υποχρεωτικότητα...
.
Υπήρχε και πάλι, όμως, η ερώτηση ποιο κόμμα θα ψήφιζα αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή, και φυσικά αυτό το απαντώ με ΦΩΝΗ καθώς δεν υπάρχει ως επιλογή στους αριθμούς…
αργά, και καθαρά, «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», έτσι να γουστάρω και άμα τους αρέσει!
.
Gelly Moleno

Ανώνυμος είπε...

Έτσι ακριβώς ! Ολοι οι Έλληνες Εθνικιστές ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.