Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Η χούντα Μητσοτάκη στέλνει στα… θρανία τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, για να μάθουν για τα δικαιώματα των «γκέι» και των «ρομά»!

 

Υλοποιείται η «μετεκπαίδευση» των αστυνομικών  που είχε εξαγγείλει ο –πρώην γ.γ. της ΚΝΕ- Τάκης Θεοδωρικάκος αμέσως μετά το αιματηρό επεισόδιο και τον θάνατο νεαρού «ρομά» στο Πέραμα και θα αφορά κυρίως «μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ρατσισμού»!


Το σχετικό πρόγραμμα ξεκίνησε από σήμερα, παρουσία του εμπνευστή του και του αρχηγού της ΕΛΑΣ και θα συμμετάσχει σ’ αυτό το σύνολο των αστυνομικών και ειδικών φρουρών που στελεχώνουν την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, δηλαδή 2.000 άτομα. Δείγμα της σημασίας που δίνει ο υπουργός της χούντας Μητσοτάκη στο εν λόγω… αντιρατσιστικό πρόγραμμα, είναι ότι όποιος αστυνομικός αποτυγχάνει στις γραπτές εξετάσεις, θα θεωρείται… μετεξεταστέος και θα επαναλαμβάνει τα «μαθήματα» μέχρι που να περάσει! 

Σύμφωνα με τη διαταγή, τα «μαθήματα» θα είναι τα εξής: κανόνες αστυνομικής λειτουργίας και χρήσης όπλων, αλλά και ρατσισμού και ανθρώπινων δικαιωμάτων, που αφορούν ειδικά δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ και κοινότητες Ρομά, μέχρι μαθήματα συμπεριφοράς, ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα με ειδικές ανάγκες, διαχείριση θυμού, διαχείριση βίας και ειδικών θεμάτων ψυχολογίας».

Δεν το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και η «πρώτη φορά αριστερά», το κάνει η Νουδούλα και η ψοφοδεξιά. Δεν είναι… θαύμα;

https://xrisiavgi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: