Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο Θ.Τζήμερος ειρωνεύεται τους νεκρούς με κορωνοϊό: «Γλύτωσαν οριστικά από την πιθανότητα να εμφανίσουν παρενέργειες»!

 

Μια απάνθρωπη ανάρτηση, η οποία άφησε άφωνους όσους την διάβασαν έκανε ο συνιδρυτής του κόμματος ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Θάνος Τζήμερος, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά αρέσκεται στο ρόλο της αγελάδας που χύνει τον καρδάρα με το γάλα.

Ο Θ.Τζήμερος ειρωνεύτηκε με έναν απίστευτο τρόπο τους νεκρούς με κορωνοϊό, καθώς υποστήριξε με απόλυτη κυνικότητα ότι «γλύτωσαν οριστικά από την πιθανότητα να εμφανίσουν παρενέργειες»!

Εκτός των άλλων ο Θάνος Τζήμερος δείχνει να είναι και αμαθείς, καθώς αγνοεί ότι στους νεκρούς περιλαμβάνονται και εμβολιασμένοι!

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες 16 Νοεμβρίου 2021 ότι στους διασωληνωμένους στις ΜΕΘ το 16.82% είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ: «Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 547 (61.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 83.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 455 (83.18%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 92 (16.82%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι».

Ωστόσο, πέρα κι από αυτή τη «λεπτομέρεια» (ότι ο Τζήμερος νομίζει ότι όλοι οι νεκροί είναι ανεμβολίαστοι) πρέπει να καυτηριαστεί απ’ όλον τον πολιτικό κόσμο αυτή η πρωτοφανής, μαυρόψυχη στάση∙ δηλαδή να ειρωνεύεσαι ανθρώπους που βρίσκονται στην κάσα και να λες –με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο- ότι τώρα που πέθαναν δεν υπάρχει περίπτωση να υποστούν παρενέργειες από τον εμβολιασμό. Δηλαδή οι ανεμβολίαστοι να πεθάνουν; Να ριχθούν στον Καιάδα; Ο Τζήμερος τι σχέδια έχει σε βάρος τους αν –ο μη γένοιτο- αποκτήσει έστω και ψήγμα εξουσίας;

https://www.pronews.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: