Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Η Χρυσή Αυγή τίμησε στο Βίτσι τους Ήρωες του αντισυμμοριακού Αγώνα

 

Αμαύρωσαν την επέτειο μνήμης της Νίκης του Έθνους κατά των κομμουνιστο – συμμοριτών οι νεόκοποι «πατριώτες» γυρολόγοι Νεοδημοκράτες αλλά και δορυφόροι της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιοι δε από αυτούς, την μια φωτογραφίζονται με τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ του ΚΚΕ στο χέρι και την επομένη έρχονται να τιμήσουν αυτούς που πολέμησαν τον Ε.Λ.Α.Σ. Αμαύρωσαν την εκδήλωση και όσοι τους έδωσαν τον λόγο.

Ο Λαϊκός σύνδεσμος Χρυσή Αυγή, πιστός στις ιδέες του, παραβρέθηκε και φέτος στην εκδήλωση, ακόμα και αν ο Αρχηγός του Ν.Μιχαλολιάκος και στελέχη του βρίσκονται άδικα φυλακισμένοι στις φυλακές του Κράτους που βρωμάει σαπίλα από την κορυφή ως τα νύχια! 

Κλιμάκιο συναγωνιστών κατέθεσε στεφάνι, εκ μέρους τους.

Το μήνυμα που πρέπει όλοι να επικοινωνήσουμε σχετικά με την επέτειο είναι ένα, η απειλή του Κομμουνισμού που ήθελε να σκλαβώσει εδάφη της Πατρίδας μας στην κομμουνιστική κόλαση, την αντιμετώπισαν Άνδρες πιστοί στα ιδεώδη του Έθνους μας, στις πατροπαράδοτες Αξίες και Ιδανικά και κατάφεραν μετά από εκατόμβες αμάχων νεκρών που άφησαν πίσω τους οι κομμουνιστο – συμμορίτες, στο Βίτσι και στον Γράμμο να τους θάψουν στην άμμο! 

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: