Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Παρούσα η Χρυσή Αυγή στον Μελιγαλά! Κράτος και “πατριώτες” σε παροξυσμό!

 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έδωσε δυναμικό παρών στο μνημόσυνο για τους άδικα σφαγιασθέντες Έλληνες που έπεσαν θύματα των κομμουνιστοσυμμοριτών στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Οι Συναγωνιστές, με μοναδικό γνώμονα την απόδοση Τιμής στους Αθώους Εθνομάρτυρες που σφαγιάστηκαν με ειδεχθή τρόπο, κινητοποιήθηκαν από αρκετές περιοχές ώστε να φτάσουν στο σημείο της σφαγής. Η αντιμετώπιση που είχαν όμως τόσο απο το επίσημο κράτος όσο και απο τους δήθεν “εθνοσωτήρες” του Εθνικισμού και της Πατρίδας μας, ήταν πραγματικά ένα χαρακτηριστικό δείγμα του πανικού τους μπροστά στην Αλήθεια, που δεν είναι άλλη από το ότι η Χρυσή Αυγή επιστρέφει!


Χωρίς καμία αιτία λοιπόν, πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν για τον καθιερωμένο έλεγχο οχήματα των Συναγωνιστών, καθυστερώντας τους με ανυπόστατες αφορμές, και αφού με συνοδεία αστυνομικών τζιπ τελικά τους επετράπη η παρουσία στην Πηγάδα του Μελιγαλά, τότε τους απαγορεύτηκε η είσοδος στον χώρο του μνημοσύνου χωρίς να δικαιολογήσουν αυτή την στάση τους. Όταν δε, υπήρξε δικαιολογημένη αντίδραση από τους Έλληνες Εθνικιστές, απείλησαν τους φίλους της Χρυσής Αυγής με προσαγωγές και καταστολή.


Οι Χρυσαυγίτες, χωρίς να πέσουν στην παγίδα του συστήματος, παρέμειναν στον χώρο φωνάζοντας δυναμικά συνθήματα που άκουσαν οι πάντες, ενώ μετά την αποχώρηση των..υψηλών προσκεκλημένων της πολιτείας, με πρωτόγνωρο παλμό πραγματοποίησαν μια Εθνικιστική Τελετή Μνήμης που στεναχώρησε πολλούς!



Εκ μέρους της Ελληνικής Αυγής για την Πελοπόννησο, στεφάνι κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Τζεμπετζής, ενώ ο εκπρόσωπος της Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης, Άγις Φωτόπουλος, κατέ θεσε στεφάνι εκ μέρους του Ιδρυτή της Χρυσής Αυγής και Πολιτικού κ

Κρατουμένου Ν.Γ. Μιχαλολιάκου. Η Τελετή έληξε με όλους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής!


Αλγεινή εντύπωση της ημέρας, κάποιοι καταχραστές του όρου του Εθνικισμού, οι οποίοι με πλήρη ελευθερία κινήσεων στάθηκαν ανενόχλητοι στην επίσημη τελετή και με περισσή άνεση δήλωσαν σε τηλεοπτικές κάμερες πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί…παρελθόν ! Δυστυχώς για αυτούς οι εικόνες και τα πλάνα μιλούν από μόνα τους και οι ευσεβείς τους πόθοι θα μείνουν όνειρα θερινής νυκτός.

Ερχόμαστε !

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς

Αθάνατοι Ήρωες

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: