Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Δήμαρχος Συκεών: Χρυσαυγίτες μέσα από τις φυλακές, Παλαιοημερολογίτες και Μονές του Αγίου Όρους κινούν τα νήματα των αντιεμβολιαστών. Συμφωνεί ο Πλεύρης

 

Τη δική του… θεωρία για την χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Βόρειο Ελλάδα, εξήγησε ο δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, στην επίσκεψη του τελευταίου στην Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα, λοιπόν, με σχετικές του δηλώσεις στο ethnos.gr, η… θεωρία του είναι η εξής:  

«Χρυσαυγίτες που κινούν τα νήματα μέσα από τις φυλακές, παραθρησκευτικές οργανώσεις όπως οι παλαιοημερολογίτες αλλά και δεκάδες γέροντες και ασκητές από το Άγιον Όρος στους οποίους εξομολογούνται χιλιάδες πολίτες και τους παρακινούν να μην κάνουν το εμβόλιο είναι οι τρεις κύριοι παράγοντες των υψηλών ποσοστών του αντιεμβολιαστικού κινήματος αλλά και του μικρού ποσοστού εμβολιασμένων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Όλος ο σκελετός και όλη η δομή της εγκληματικής οργάνωσης που μπορεί η ηγεσία της να είναι στη φυλακή αλλά όλος ο κορμός υπάρχει και λειτουργεί έξω, είναι στην πρώτη γραμμή του αντιεμβολιαστικού αγώνα. Με όλα τα εφόδια και τα επιχειρήματα που έχουν, καθοδηγούν, πατρονάρουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα και κινούν τα νήματα μέσα από τις φυλακές».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δανιηλίδη, ο Πλεύρης… «έμεινε με ανοιχτό το στόμα» μόλις άκουσε τα παραπάνω, «τόνισε ότι συμφωνεί  απολύτως, και ότι είναι πολύ σοβαρή η ιδεολογικοπολιτική και κοινωνική ανάλυση» και προσέθεσε πως «Ισχύουν αυτά τα πράγματα και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε».

Τα σχόλια για τη… θεωρία δικά σας…

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: