Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Η χούντα Μητσοτάκη απαγορεύει προληπτικά ακόμα και… μη προγραμματισμένες συγκεντρώσεις!

 

Η χούντα Μητσοτάκη δεν καταστέλλει μόνο τις συγκεντρώσεις (κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων…), τις… προλαμβάνει κιόλας!

Έτσι, με απόφαση της ΕΛΑΣ (υπαγορευμένης από την κυβέρνηση-χούντα…), απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις αύριο Παρασκευή από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα σε συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας, με την επίκληση… «σοβαρών κινδύνων για τη δημόσια ασφάλεια» και για… «να μην διαταραχθεί η κοινωνική και οικονομική ζωή», λόγω της διάσκεψης Euromed 9 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, στην ελληνική πρωτεύουσα θα βρεθούν ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι, ο πρωθυπουργός της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο πρωθυπουργός της Μάλτας Ρόμπερτ Αμπέλα, ο πρωθυπουργός της Σλοβενίας Γιάνεζ Γιάνσα, ο υπουργός Εξωτερικών της Πορτογαλίας Αουγκούστο Σάντος Σίλβα και η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Εν τω μεταξύ, το «περίεργο» είναι πως η απόφαση αυτή ελήφθη ενώ καμμία συγκέντρωση δεν έχει εξαγγελθεί για αύριο από οργάνωση, κόμμα, ή έστω ομάδα πολιτών! Αυτό θα πει ΧΟΥΝΤΑ, που δεν κρατάει ούτε τα πιο στοιχειώδη δημοκρατικά προσχήματα!

(ΥΓ): Τσαουσέσκου ζεις και τον Κούλη Μητσοτάκη οδηγείς!

https://koinonikosethnikismos.wpcomstaging.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: